Γυναικείο Πρωτάθλημα: Πανλευκάδιος – ΑΟ Κέρκυρας 6-4 (vds)

Γκολ και θέαμα είδαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας “Πλάτωνας Γληγόρης” και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ανάμεσα στον Πανλευκάδιο και τον ΑΟ Κέρκυρας.


Η ομάδα της Λευκάδας, ο Πανλευκάδιος με τον κ. Βακουφτσή στον πάγκο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, 2-3 και 3-4, κατάφερε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και γύρισε το παιχνίδι, με τα κορίτσια να προσφέρουν ωραίο θέαμα και κέρδισε με σκορ 6-4.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια του παιχνδιού κ Μανωλίτση που σημείωσε 4 τέρματα, με το ένα καλύτερο από το άλλο και η Γκίνη με τις επελάσεις της και φυσικά, όλα τα κορίτσια απέδωσαν τα μέγιστα….

Πανλευκάδιος: Σανούδη, Μανωλίτση, Μεσσήνη, Αρματά, Παυλού, Γαβρίλη-Κολυβά
Γκίνη, Καλαματιανού-Χαλικιά, Κοντογεώργη, Κονδυλάτου, Μανωλίτση. Στον πάγκο: Κονιδάρη, Μπουκουβάλα, Πολίτη, Ραμαντάν, Αραβανή, Γιαννουλάτου Σ., Γιαννουλάτου Μ.

ΑΟ Κέρκυρας: Αντωνοπούλου, Γραμμένου, Αρβανιτάκη, Χαλκιαρντ, Καμπή, Τραυλού, Καρβούνη, Χρυσικόπουλου, Παπαδάτου, Πανδή, Κατσαρού Στον πάγκο: Γκίνη

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει