ΑΟ Καρυάς – Φορτούνα Βαλανιδοράχης 3-1

Παρά τις δύσκολες συνθήκες του γηπέδου στους Σφακιώτες Λευκάδας λόγω της βροχής ο ΑΟ Καρυάς κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Φορτούνα Βαλανιδοράχης με απίστευτη ανατροπή.


Ζήτημα ήταν αν το παιχνίδι αυτό έπρεπε να παιχτεί σε τέτοιες συνθήκες αφού η μπάλα κόλλαγε στο νερό σχεδόν σε όλο το γήπεδο.

 Η Φορτούνα Βαλανιδοράχης άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Πάντο . Ο  Χότζα ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1 στο 23΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Άρη Φερεντίνου ήταν καλύτεροι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 62′ ο καλύτερος παίχτης της αναμέτρησης ο Τίμος Καλογερής  κατάφερε και έκανε το 2-1. Ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα ο Σκέμπι με κεφαλιά  έκανε το 3-1 και σφράγισε το τελικό σκορ.

 

Διαιτητής: Κατσαμπίρης

Βοηθοί: Λύτρας-Αβραμίδου

ΑΟ Καρυάς (Άρης Φερεντίνος) : Καταγής Γ., Παπακωσταντής,Πολίτης(53′ Σκέμπι), Σάντας, Ρεκατσίνας, Κτενάς, Καλογερής Τ., Μπείνας(34′ Δραγούτας), Χότζας(69′ Θεράπος), Καλογερής Σ., Μοράλες(81′ Χαλκιόπουλος)

Φορτούνα Βαλανιδοράχης(Νίκος Παπακώστας):   Λένης, Γεωργίου, Νικολάου(89′ απεβλήθη), Καραγεώργος, Βαλβής, Παππάς, Σιώζης, Πάντος, Βαγγέλης(83′ Πήλιος), Ευθυμίου, Μήτσος-Κωστής

Πηγή: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει