ΑΟ Καρυάς: Ανακοίνωσε Τρόκα και Δραγούτα

Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Καρυάς και πρόκειτε για τους Αντώνη Τρόκα(πρώην Αναγ.Τσουκαλάδων) και Μιχάλη Δραγούτα(ΑΕ Πρέβεζας).


” Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Καρυάς   επιβεβαιώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Αντώνη Τρόκα που αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Τσουκαλάδων.  Ο 17χρονος  τερματοφύλακας ύστερα από μικρό χρονικό διάστημα επιστρέφει και πάλι στην ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Επίσης, στο δυναμικό του ΑΟ Καρυάς προστίθεται ο 20χρονος Μιχάλης Δραγούτας ύστερα από κίνηση απόκτησής του από την ΑΕ Πρέβεζας, η βοήθεια του οποίου θα είναι καταλυτική σε θέσεις άμυνας και κέντρου κυρίως, καθώς ο νεαρός έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας.

Καλωσορίζουμε τους νεαρούς  στο δυναμικό της ομάδας μας και ευχόμαστε καλή δημιουργική χρονιά γεμάτη θετικές εντυπώσεις. ”

 

 

 

 

 

Με τιμή

το ΔΣ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ