ΠΑΣ Πρέβεζας: Απέκτησε τον Κατσαρό – Διαβάστε δηλώσεις & βιογραφικό

Τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα θα φοράει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Παναγιώτης Κατσαρός. Ο 25χρονος βορειοελλαδίτης μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο γήπεδο του Αγίου Θωμά το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης των “κιτρινόμαυρων”, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του σωματείου Γιώργο Μπόκια.

Τον καλωσόρισαν μέλη του Δ.Σ., ενώ είχε σύντομη συνομιλία με τον προπονητή του ΠΑΣ Βασίλη Ξανθόπουλο.

Στην πρώτη του δήλωση ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Παναγιώτης Κατσαρός ανέφερε:

Ήρθα σε αυτή την ομάδα για να την ανεβάσουμε στη Γ’ Εθνική και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να την πάμε εκεί που της αξίζει με βάση την ιστορία της. Ήρθα για να δώσω το 100%, τον καλύτερό μου εαυτό και να πετύχουμε στο τέλος της σεζόν το στόχο μας. Από το κέντρο και μπροστά μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις, αλλά κυρίως παίζω αριστερά στην επίθεση και σέντερ φορ. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις μου και γι’ αυτό εξάλλου ήρθα κιόλας”.

Ο Παναγιώτης Κατσαρός γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1994 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία του Γιώργου Κούδα. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των U19, U20 του Αστέρα Τρίπολης, του Καμπανιακού, του Εθνικού Γαζώρου Σερρών, του Ιάσονα Αυγής, του Βατανιακού (Β’ Εθνική), ενώ έχει παίξει ποδόσφαιρο και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Γερμανίας με την FC Penzberg.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ