ΑΟ Καρυάς: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, έκοψαν το απόγευμα της Κυριακής στο πρώην Δημαρχείο Καρυάς τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους, ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος “Απόλλων” και ο Αθλητικός Όμιλος Καρυάς, επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία μεταξύ τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Απόλλωνα, ο πρόεδρος του ΑΟ Καρυάς, ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο αντιδήμαρχος κ. Σέρβος και η πάρεδρος της Καρυάς, ευχόμενοι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά. Τις ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος έστειλαν επίσης ο βουλευτής Λευκάδας και ο Σύλλογος Καρσάνων Λευκάδος – Αθήνας.

Μετά την ευλογία και την κοπή της κάθε πίτας, μοιράστηκαν στους μικρούς χορευτές του Απόλλωνα δωράκια, ενώ κατόπιν κλήρωσης που έγινε ειδικά για το χορευτικό τμήμα η Κατερίνα Κατωπόδη απέκτησε ένα ολοκαίνουριο tablet.

Η Γεωργία Κολυβά ήταν η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της πίτας του Απόλλωνα και σαν δώρο έλαβε ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξίσου τυχερός στάθηκε και ο Γιώργος Παπανικολόπουλος που βρήκε το φλουρί της πίτας του ΑΟ Καρυάς, κερδίζοντας ένα τραπέζι δύο ατόμων.

Τους ευχόμαστε να έχουν πάντα καλή τύχη στη ζωή τους..

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24