Τηλυκράτης – Μακεδονικός Φουφά 1-2

Αν και προηγήθηκε στο σκορ από το σημείο του πέναλτυ, ο Τηλυκράτης δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και μοιραία οι “κυανέρυθροι” γνώρισαν ακόμη μια ήττα στην 14η στροφή του πρωταθλήματος.


Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς δεν υπήρχαν καθόλου φάσεις, το δεύτερο 45λεπτο μας επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις, με γκολ πέναλτυ και ανατροπές στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος ομάδα του Μαγκάκη στο ντεμπούτο του, προηγήθηκε με τον Γεωργούση από το σημείο του πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλας στο 47ο λεπτό. Η φιλοξενούμενη ομάδα αντίδραση άμεσα και ισοφάρισε στο 65΄ με τον Μαυροματίδη ο οποίος μετά από ωραία ασίστ του Τοπάλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στην καλύτερή τους στιγμή στο 80’ με τον Χάϊτα. Στα τελευταία λεπτά ο Τηλυκράτης προσπάθησε να ισοφαρίσει το ματς και έφτασε πολύ κοντά με τον Ιασωνίδη με κεφαλιά αλλά ο αμυντικός της Φούφας, Φωτιάδης, έσωσε πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής: ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Βοηθοί: ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ

Τηλυκράτης (Ηλίας Μαγκάκης): Συνοδινός, Τσελαι, Βασίλας(82΄Γεωργάκης), Καταγής Σ., Δημητρίου, Ιασωνίδης, Χριστογιάννης(’78 Πριόνας), Μπουρδούβαλης, Γεωργούσης, Τόσκα, Μπαλογιάννης(75΄Περιστέρης)

Μακεδονικός Φούφας (Γιάννη Σαμαρά): Σταυρίδης, Σιδηρόπουλος(32΄Ματούδης), Δινοβίτσης, Τζουβάρας, Φωτιάδης, Ταμίδης, Μπιντσης, Μόσχος(78΄Σπανδονίδης), Χάϊτας, Τοπαλης, Μαυροματίδης(89΄Μανιδάκης)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει