Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Πλαγιάς – ΑΟ Καρυάς 1-2

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΑΟ Καρυάς, επικρατώντας 2-1 του ΑΟ Πλαγιάς και έκανε με το…δεξί ποδαρικό για το νέο έτος.



Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Σταύρος Καλογερής στο 30ο λεπτό, και ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 72΄ πέτυχε το 0-2, δίνοντας… αέρα δύο τερμάτων στον ΑΟ Καρυάς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μειώσουν στο 87 ο λεπτο  με τον Βασίλη Μωραΐτη , ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Σφονδύλη-Παππάς

ΑΟ Πλαγιάς (Γιώργος Καρελάκης): Καταγής, Κοκόλης, Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Κοκόλης Σ. (83΄ Μπουρδάρας), Παξινός, Φερεντίνος, Σταμουλάκης Ι., Σταμουλάκης Σ. (65΄ Σκλήβας), Μπουρδάρας (Καταγής Β.), Καπότης (Μωραΐτης Β.).

ΑΟ Καρυάς (Άρης Φερεντίνος): Καταγής, Παπακωνσταντής, Σάντας, Καλογέρης Τ., Καββαδάς (57΄ Σούνδιας), Σκέμπι (89΄ Χαλκιόπουλος), Χότζας (63΄ Μοράλες), Καλογερής Σ., Κτενάς, Ρεκατσίνας, Πολίτης (90΄ Μπεϊνας).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24