Νίκη Λευκάδας: “Διαβολικό” 20ήμερο – Έρχεται Πανιώνιος και ρεπό

Μαρτυρικό ήταν το τελευταίο 20ημερο για τη Νίκη Λευκάδας, καθώς η ομάδα της Λευκάδας έδωσε 6 παιχνίδια μέσα σε 20 μέρες, κάτι σπάνιο ακόμη και για ανδρική ομάδα και φυσικά πρωτόγνωρο για γυναικεία ομάδα!!!

Μάλιστα μέσα σε αυτό το “διαβολικό” διάστημα ήταν δύο ταξίδια με αεροπλάνο και άλλα δύο παιχνίδια στην Αθήνα. Συν, τους τραυματισμούς που είχε να αντιμετωπίσει η Λευκαδίτικη ομάδα.

Οι παίχτριες του Νίκου Δουβίτσα ήταν κυριολεκτικά με τη βαλίτσα και τα διαβατήρια ανα χείρας. Αφού μετά το εντός έδρας παιχνίδι μετη Γαλατασαράϋ, μετά έπαιξε εκτός με Σπόρτινγκ και καπάκι Ρωσία με ΜΒΑ. Ένα διάλλειμα στη Λευκάδα με Εσπερίδες και στη συνέχεια Πολωνία και έκλεισε αυτό το πρόγραμμα με Ολυμπιακό πάλι εκτός.

Πολύ κούραση και ταλαιπωρία στις τελευταίες 20 ημέρες με 6 παιχνίδια τα 5 εκ των οποίων ήταν εκτός για τη Νίκη Λευκάδας, που ηττήθηκε και στα έξι. Πλεόν, έχουν μπροστά τους την πρόκληση του κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο(22/12 – 16:00) στη Νέα Σμύρνη και ακολουθεί ξεκούραση για τις παίχτριες.

Τα έξι παιχνίδια της Νίκης Λευκάδας:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της 33ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς.