Γ΄ Εθνική: Στη Ναύπακτο ο Γκόγκιτς αντί του Σκούνα – Είχε δει στη Λευκάδα τη νέα του ομάδα(photo)

Ο Σίνισα Γκόγκιτς είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Σκούνα στο πάγκο του Ναυπακτιακού Αστέρα, με τον τελευταίο να φεύγει μετά την ισοπαλία με τον Θεσπρωτό.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είχε βρεθεί στην Λευκάδα, όπου είχε παρακολουθήσει πριν δύο αγωνιστικές, το Τηλυκράτης – Ναυπακτιακός, παρέα με τον προπονητή του ΑΟ Πλαγιάς, Γιώργο Καρελάκη.

Ο 55χρονος Σερβοκύπριος τεχνικός Σίνισα Γκόγκιτς συμφώνησε με την ομάδα της Ναυπάκτου και αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία του συλλόγου.

Ο νέος προπονητής του Ναυπακτιακού Σϊνισα  Γκόγκιτς έχει δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε Παναιτωλικό, Εργοτέλη, Ηρακλή, Καλλιθέα και Αχαρναϊκό.

Τελευταία χρονικά ομάδα του πολύπειρου τεχνικού η Shenzhen Ledman F.C. της Κίνας.

Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος Λάμπρος Χρυσανθόπουλος όπως έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα έχουν βάλει το πήχη ψηλά για την φετινή χρονιά και εκτός από τον νέο προπονητή αναμένεται να έχουμε μεταγραφικές κινήσεις με δυνατά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

πηγή: nafpaktianews.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24