Νίκη Λευκάδας| Δηλώσεις Δουβίτσα-Παπαμιχαήλ

Διαβάστε τι είπαν ο Νίκος Δουβίτσας και ο Πέλυ Παπαμιχαήλ αμέσως μετά το παιχνίδι της Νίκης με την Ένεργκα Τορούν, όπου τελείωσε και το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδα της Λευκάδας.

Ν. Δουβίτσας: «Είχαμε πολλά προβλήματα λόγω των απουσιών και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η Τόρουν απέδειξε και μέσα στην Λευκάδα ποσό καλή ομάδα είναι και της εύχομαι καλή συνέχεια. Πιστεύω ότι είχαμε, τηρουμένων των αναλογιών, μια θετική παρουσία στη διοργάνωση»

Π. Παπαμιχαήλ: «Είχαμε σοβαρές απουσίες και η Τόρουν πήρε μια εύκολη νίκη. Εμείς, πιστεύω, ότι αφήσαμε καλές εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν κάναμε νίκη στον όμιλο. Κατά την άποψή μου η πορεία της ομάδας στην πρώτη της παρουσία είναι επιτυχημένη, συλλέξαμε εμπειρίες και νομίζω ότι το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Καλή συνέχεια στις ομάδες που προκρίθηκαν»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24