Γ΄ Εθνική| Τηλυκράτης – Ναυπακτιακός 0-1

Ένα όμορφο γκολ του πρώην “κυανέρυθρου” Γιώργου Γραμματικόπουλο, στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τη Ναύπακτο, με τους γηπεδούχους να παίζουν για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα στην φυσική τους έδρα. Ενώ, ο Ναυπακτιακός έπαιζε από το 38΄ λεπτό με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκασούκα με 2η κίτρινη κάρτα.

Ήταν ένα παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγάζουν πάθος για τη νίκη, με δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα, που έδωσε το δικαίωμα στον διαιτητή να μοιράσει αρκετές καρτές.

Οι φιλοξενούμενοι, ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και πιο δυνατά και στη πρώτη στημένη φάση στο 12΄ λεπτό, ο Γραμματικόπουλος με μια βολίδα νίκησε τον Συνοδινό και έκανε το 0-1, αλλά από εκεί και πέρααα, αν εξαιρέσεις 1-2 αντεπιθέσεις, δεν δημιούργησαν κάτι άλλο στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν αρκετές φορές στην ισοφάριση με αξιώσει, όμως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος. Δοκάρι είχε ο Γεωργούσης για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ενώ, 2-3 φορές οι παίχτες του Τάκη Κονιδάρη έχασαν διπλές και τριπλές ευκαιρίες, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνής από την ισοφάριση, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι.

Ο Τηλυκράτης, διαμαρτυρήθηκε για μια φάση στο ξεκίνημα της επανάληψης, όπου ύστερα από ένα φάουλ του Γεωργούσης, “φώναξαν” ότι η μπάλα έχει περάσει την γραμμή.

Τηλυκράτης(Κονιδάρης): Συνοδινός, Πριονάς, Δημητρίου, Ιασωνίδης, Καταγής Σπ.(87΄ Χριστόφ), Μπουρδούβαλης(80΄ Μπάλι), Βασίλας(46΄ Γεωργάκης), Τόσκας, Γεωργούσης, Καταγής Γ., Μπαλογιάννης

Ναυπακτιακός(Σκούνας): Ζέρβας, Καζάνας, Κοκώνης, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Kelly, Κωστής, Γιαννόπουλος(75΄ Κυριαζόπουλος), Γραμματικόπουλος(90΄ Κοντογιάννης), Σαμπανέι(90΄ Γιανόπουλος), Γκασούκας

σε λίγο περισσότερα….

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και