ΕΠΣ Π-Λ: Δηλώσεις από Άρη Φερεντίνο & Αλέξανδρο Βλασσόπουλο

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας θα αναμετρηθούν ο ΑΟ Καρυάς με τον Οδυσσέα Νυδριού στους Σφακιώτες σε ένα τοπικό ντέρμπι. Για το λόγο αυτό, ζητήσαμε την άποψη των δύο προπονητών, του Άρη Φερεντίνου(ΑΟ Καρυάς) και του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου(Οδυσσέας Νυδριού), να μας μιλήσουν για το παιχνίδι.

Ο Άρης Φερεντίνος, μας είπε για το παιχνίδι: “Δύσκολο ματς, με χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι. Νομίζω ότι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη κ είναι πιο συγκεντρωμένος θα νικήσει. Ευχή για ήρεμο και καλό ποιοτικά παιχνίδι.”

Ενώ, για την πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, τόνισε:Για την ομάδα του Οδυσσέα δε γνωρίζω τους στόχους που έθεσαν στην αρχή. Βλέπω ένα ρόστερ ποιοτικό με πολλές προσθήκες σε σχέση με το περσινό και νομίζω ότι βαθμολογικά είναι σε υψηλές θέσεις. Για τη δική μου ομάδα να πω ότι χάσαμε βαθμούς σε ματς με ομάδες που θεωρητικά θα μπορούσε να έχουμε πάρει. Έχουμε θέματα με την ώρα προπόνησης και αυτό δημιουργεί απουσίες ποδοσφαιριστων. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο στη συνέχεια.”

Από τον φιλοξενούμενο πάγκο, ο Αλέξανδρος Βλασσόπουλος τόνισε: “Το Σάββατο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ, μια ομάδα που γνωρίζουμε καλά, όπως επίσης γνωρίζουμε και τις δυσκολίες που έχουν τα παιχνίδια αυτά. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα στοχευμένα και το Σάββατο η ομάδα μου θα βρεθεί στο γήπεδο Σφακιωτων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Καλούμε κι εμεις τον κόσμο μας να δώσει το παρόν και ευχομαι να είναι ένα καλο παιχνίδι.

Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά όπως θα θέλαμε και χάσαμε κάποιους βαθμούς που δεν περιμέναμε ωστόσο καταφέραμε και ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και εμφανιζόμαστε με μια σταθερότητα. Η Καρυα θεωρώ πως δεν έχει βρει ισορροπία στο παιχνίδι της και θεωρώ επίσης ότι θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογία.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί