Πανλευκάδιος| Κατηφόρης: “Οργανώθηκε νωρίς ο ΠΑΣ για το στόχο της ανόδου – Εμείς ξεκινήσαμε νέο κύκλο”

Δηλώσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ  Πρέβεζα, έκανε ο προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης τονίζωντας αρχικά την σημασία τέτοιων παιχνιδιών: “Είναι ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στη κατηγορία. Είναι ωραία αυτά τα παιχνίδια και είναι σημαντικό για όλους που συμμετέχουν σε αυτά.”

Όσο αφορά το που θα κριθεί το παιχνίδι, τόνισε: “Και οι δυο ομάδες έχουν καλούς και έμπειρους παίχτες. Θα γίνει ενα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί πιστεύω στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερη θέληση αλλά και καθαρό μυαλό θα έχει το πρώτο λόγο.”

Για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΣ Πρέβεζας, είπε: “Η Πρέβεζα φέτος οργανώθηκε από νωρίς για το στόχο που έχει βάλει, πήρε έναν πολύ έμπειρο και καλό προπονητή και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να είναι αήττητη.”

Ενώ, για την ομάδα του υπογράμμισε: Για εμάς εμάς είναι μια μεταβατική χρόνια, καταφέραμε το στόχο να πάμε την ομάδα στη γ’  εθνική και φέτος ξεκινήσαμε ένα καινούριο κύκλο, για φτιάξουμε μια νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Τέλος για το παιχνίδι είπε: Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που