Γρεβενά Αεράτα – Τηλυκράτης 2-2 (video)

Άτυχος ο Τηλυκράτης στα Γρεβέαν, που μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως α δοκάρια σταμάτησαν την ομάδα του Τάκη Κονιδάρης να πάρει το τρίποντο, που θα πλησίζει την κορυφή του 3ου ομίλου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Μπαλοδήμου προηγήθηκαν δις απέναντι στους νησιώτες, ωστόσο, σε αμφότερες τις περιπτώσεις δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν σε ισοπαλία με σκορ 2-2.

Φάσεις και γκολ
3’ Τετ-α-τετ του Ιασωνίδη με τον τερματοφύλακα, η μπάλα άουτ.
9’ Κεφαλιά Τάκα η μπάλα άουτ.
13’ Φουρλατάρας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τα Γρεβενά
40’ Δοκάρι του Ιασωνίδη.
44’ Ισοφαρίζει για τον Τηλυκράτη ο Ιασωνίδης με σουτ.
46’ Με σουτ ο Βασιλόπουλος δίνει προβάδισμα στα Γρεβενά.
58’ Σουτ του Φουρλατάρα η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
68’ Ισοφαρίζει ο Γεωργάκης με κεφαλιά.
88’ Νέο δοκάρι για τον Τηλυκράτη και πάλι με τον Ιασωνίδη.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Μπαλοδήμος): Μπακιρτζής, Γαβρίδης, Μπατακόιας, Καραμπάλιος (70’ Παλάσκας), Ζαγκλιαβός, Βασιλόπουλος, Τάκας (75’ Τζάτζης), Μπαλοδήμος (88’ Βλάχος), Φουρλατάρας, Σάλλα, Ασλανίδης (76’ Λιάκας).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κονιδάρης): Συνοδινός, Πριόνας, Καταγής, Δημητρίου, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης (46’ Κότσεφ/60’ λ.τ. Βασίλας), Τόσκα, Μπαλί (48’ Γεωργάκης), Γεωργούσης, Καταγής, Μπακογιάννης.

Πηγή: star-fm.gr – Video: e-grevena portal

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24