Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Δόξα Ωρωπού – ΑΟ Καρυάς 4-3

Για 20 λεπτά, η Δόξα Ωρωπού έφτανε σε άνετη επικράτηση στην αναμέτρηση απέναντι στον ΑΟ Καρυάς, καθώς είχε φτάσει σε σκορ 4-0 από το 35΄ μέχρι το 56΄. Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Καρυάς με χατ-τρικ του Καλογερή σε ένα τέταρτο, έφτασε μια ανάσα σε μια τρομερή αναντροπή.


Η Δόξα Ωρωπού άνοιξε το σκορ στο 35΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαλάφα και στο 39΄ πάλι ο Τσαλοκώστας με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Γιάννου.
 
Στο 47΄ ο Ζέρης με πλασέ έκανε το 3-0 και στο 56΄ ο Τσαλοκώστας με το τρίτο του προσωπικό γκολ στον αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
 
Στη συνέχεια ο ΑΟ Καρυάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-3 με χατ-τρικ του Σταύρου Καλογερή στο 60΄, 65΄, και 73΄.
 
Διαιτητής: Πάτσης
 
Βοηθοί: Κέφης – Λάζαρης
 
Δόξα Ωρωπού (Γιώργος Γιάννος): Παναγιωτίδης, Λύγκουρης, Κροκίδας, Σιαπλαούρας (75΄ λ.τρ. Χουλιάρας), Σπυράκος, Νταλάρδας, Τσαλοκώστας (68΄ Μπουσούνης, 76΄ Χαλκίδης), Αποστόλου, Λιάσκος (88΄ Ναστούλης), Μπαλάφας, Ζέρης.
 
ΑΟ Καρυάς (Άρης Φερεντίνος): Καταγής, Ρεκατσίνας, Χαλκιόπουλος, Παπακωνσταντής (58΄ Κύργιο), Κτενάς (46΄ λ.τρ. Κρητικός), Καλογέρης Τ., Μπεΐνας (46΄ Παπακυριαζής), Καλογερής Σ., Μοράλες, Σκέμπι, Βλάχος (46΄ Θεράπος).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει