Λίγες επιλογές στο παιχνίδι μας

Μέτρια η χθεσινή ημέρα στο Τσάμπιονς Λίγκ, που θα μπορούσε να είναι και καλύτερη με βάση τα όσα είδαμε και είχαμε ποντάρει. Φεύγουμε από τις εισαγωγές και πάμε στα παιχνίδια του Γιουρόπα που είναι αρκετά και φυσικά θα ποντάρουμε καταστάσεις κινήτρου.

Πριν πάμε στο ποδόσφαιρο, στην Ευρωλίγκα θα ποντάρω στη πρώτη εντός έδρας νίκη της Ζαλγκίρις επί της Αρμάνι.

Ξεκίνημα με τον γκρούπ Κ , καθώς υπάρχει νωρίς παιχνίδι, όπου Αστάνα, Ντιναμό Κιέβου και Ρεν διεκδικούν τα δύο εισιτήρια με τη Ρεν να κυνηγάει τις άλλες δύο που παίζουν μεταξύ τους και ισοβαθμούν στους 8 βαθμούς. Σημείο επιλογής είναι η βολική όπως δείχνει και το πρόγραμμα ισοπαλία στην Αστάνα και ανάλογά με αυτό το αποτέλεσμα ποντάρουμε το Γιάμπολονετς – Ρεν.

Νωρίς παιχνίδι έχουμε και στο γκρούπ G, αλλά δεν θα ασχοληθούμε, καθώς εκεί Ρέϊντζερς, Σπαρτάκ, Ραπίντ και Βιγιαρεάλ, βγάζουν τα μάτια τους και όλοι έχουν ελπίδες πρόκρισης. Δεν υπάρχει κάποιος αδιάφορος. Οπότε πάμε παρακάτω.

Ίδια αδιαφορία υπάρχει και στο γκρούπ Α, με την πρόκριση να έχουν πάρει η Λεβερκούζεν και η Ζυρίχη. NO BET και εδώ.

Στο γκορούπ Β, η Σάλτσμπουρκ με την Λειψία θα περιμένουν τα νέα από τη Νορβηγία για να δούν που θα κάτσει η μπίλια. Τα δύο παιχνίδια προσφέρονται μόνο για LIVE, αν και αίσθησή μου είναι ότι θα έχουμε γκολ στην Αυστρία, όπως και στο ματς του α΄ γύρου.

Στο γκρούπ C, η Σλάβια θα βολευτεί με την ισοπαλία στη Γαλλία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το κίνητρο για βαθμούς και πιστεύω ότι οι παίχτες της Μπορντό δεν θα σκυλιάσουν κιόλας. Στο άλλο ματς Ζενίτ-Κοπεγχάγη NO BET

Στο γκρούπ D, θα ποντάρω παρότι αδιάφορο, γκολ-γκολ και όβερ το Φενέρ – Ντιναμό. Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα τερματίσουν πρώτοι και θέλω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου. Μένω αμέτοχος στο Άντερλεχτ – Τρνάβα, αλλά μην αποκλείσεται καμία ομορφιά στο Βέλγιο.

Δεν θα πάρω τίποτα στον γκρουπ Ε, καθώς δεν θα μπλέψω με την αδιάφορη Άρσεναλ και με τον αν η Καραμπάκ θα μπορεί να κερδίσει τη Σπόρτινγκ για να μπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στο γκρουπ F, θα αφήσω τη Μίλαν να κάνει ότι θέλει και θα ποντάρω τον 1&όβερ της Μπέτις εναντίον του Ολυμπιακού. Ότι και να κάνουν οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Μίλαν. Το μόνο που αλλάζει, είναι αν θα θέλει σκορ πρόκρισης ή όχι.

Στο γκρουπ Η, όπου η Λάτσιο με την Φρανκφούρτη έχουν προκριθεί, δεν αξίζει να πετάξουμε ούτε σεντς. Ας κάνουν ότι θέλουν με τις Μαρσέιγ και Απόλλων.

Χαμός γίνεται και στο γκρούπ Ι, όπου όλοι πανε για την πρόκριση. Δύσκολα ματς, δεν θα επιλέξουμε κάτι. Ένα κλικ κάνει η Γκενκ, αλλά δε τη χαλάει και η ισοπαλία.

Το διπλό της Σεβίλλης βλέπουμε στο γκρουπ J, μέσα στη Λιέγη. Αλλά αν πάρουμε κάτι θα το συνδυάσουμε με το ΟΒΕΡ. Ενώ στο άλλο παιχνίδι εύκολα θα το πάρει η Κράσνονταρ.

Τέλος, στον όμιλο του ΠΑΟΚ, θα πάμε και με το Χ2 της Βίντι ενώ, δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, απλά θα το δούμε.

Παίζουμε λοιπόν:

ΤΡΙΑΔΑ
Ζάλγκιρις – Μιλάνο 1
Αστάνα – Δυναμό Κιέβου Χ
Μπορντό – Σλάβια Χ2

ΔΥΑΔΑ
Φενέρ – Ντιναμό Σάγκρεμπ GG&OVER
Μπέτις – Ολυμπιακός 1&OVER

ΔΥΑΔΑ
ΜΠΑΤΕ – Βίντι Χ2
Σταντάρ Λιέγης – Σεβίλλη 2&OVER 1,5

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανλευκάδιος| Συγχαρητήρια στον Ερμή Καναλίου

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ερμή Καναλίου, για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους δούλεψαν σκληρά γι’ αυτή