Επιστρέφει το σεντόνι…..

Επιστρέφει το σεντόνι, επιστρέφουμε και εμείς στη στοιχηματική δράση με την τελευταία γεύση να είναι γλυκόπικρη. Σήμερα έχουμε2 δυάδες, μία έκπληξη και ένα σύστημα.


ΑΕΚ – Άγιαξ: Περίεργο παινχίδι για την Ελληνική ομάδα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις μέσα στην ομάδα, με τους φιλοξεούμενους να θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση στην Αθήνα και θέλουν να εκμεταλευτούν τα προβλήματα της Ένωσης. Θα πάμε με τα πολλά γκολ.

Μπάγερν – Μπενφίκα: Αν εσείς βλέπετε τους Βαυαρούς και σας πείθουν για το 1,3ο τότε παίξτε το. Εγώ προσωπικά θα τους κοντράρω στο Χ2. Ενώ, θα έπερνα ξερό διπλό αν ήταν καλύτερη ομάδα η Μπενφίκα. Πάμε με το Χ2 λοιπόν.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πλζεν: Βλέπω τους Τσέχους να κυνηγάνε τη νίκη για ελπίδες πρόκρισης του Γιουρόπα Λίγκ και θα τους στηρίξουμε. Θα πάρουμε ένα 2πλο ημίχρονο σε ΜΟΝΟ παιχνίδι για την έκπληξη, γιατί μετά μπορεί να γίνει καμιά ζωγραφιά. Αλλά θα πάρουμε και επιλογή περισσότερα γκολ στο 2ο μέρος.

Ρόμα – Ρεάλ: Οι Ιταλοί είναι σοβαροί στην Ευρώπη, καμία σχέση με το πρωτάθλημα. Έχει τα φόντα να κοιτάξει στα μάτια αυτή τη Ρεάλ. Χαλρό παιχνίδι, αφού και οι δύο έχουν πάρει την πρόκριση. Οι Ισπανοί θα κοιτάξουν το πρωτάθλημα, γιατί δεν τους παίρνει και άλλη γκέλα. Θα πάμε με το FUN BET 1χ& ΟΒΕΡ 3,5

Χοφνχάϊμ – Σαχτιόρ: Χωίς νίκη μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες στον όμιλο, θα κυνηγήσουν σήμερα την πρώτη τους. Δεν είμαι διατεθημένος να πληρώσω ούτε σεντς για να μάθω. ΝΟ BET

Λυών – Μάντσεστερ Σίτυ: Στα μάτια μου αδιάφορο παιχνίδι στοιχηματικά. Δεν ξέρω αν οι γηπεδούχοι έχουν βρεί το κουμπί της ομάδας του Πεπ, αλλά δεν καίγομαι και για να μάθω. Θα το παρακολουθώ στην TV, αν και με ιντριγκάρει η απόδοση στην κόντρα για το γεγονός ότι η Λυών είναι άηττητη μέχρι τώρα.

Γιουβέντους – Βαλένθια: Χωρίς πολλές αναλύσεις, η Γιούβε δεν θα άκουν και άλλη γκέλα εντός έδρας. Θα πάρουμε τον άσο στήριγμα. Ενώ μπορούμε να το συνδυάσουμε με το 1& UNTER 4,5…Ας έρθει και 4-0.

Μάντσεστερ Γιουν. – Γιουνγκ Μπόυς: Πολλά γκολ βλέπω απόψε στο στάδιο των ονείρων και θα τιμήσουμε το όβερ, καθώς βλέπω ένα ανοιχτό παιχνίδι αφού ούτε οι Ελβετοί θα κλειστούν.

Πάμε να δούμε τι παίζουμε:
Δυάδα ΟΒΕΡ 2,5 ΑΕΚ και Μουρίνιο
Δυάδα ΟΒΕΡ 3,5 τα ίδια
ΜΟΝΟ την Ρόμα 1x& ΟΒΕΡ 3,5
Δυάδα Ρόμα 1χ & Μπάγερν Χ2
Σύστημα TRIXIE: Πλζεν 2ημιχρονο περισσότερα γκολ, Λυών 1χ, Γιούβε 1&αντερ 4,5

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που