A1 Γυναικών|Τσίκληρας: “Δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο”

Διαβάστε την δήλωση που έκανε ο προπονητής του Πανιωνίου, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τη Νίκη Λευκάδας.

Πιο αναλυτικά ο Άγγελο Τσίκληρας είπε:

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Ήταν μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση από την δική μας τη πλευρά. Εννοείτε ότι η ομάδα της Λευκάδας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Με γεμάτο ρόστερ και ποιοτικές παίχτριες και σήμερα ήταν γεγονός ότι περιμέναμε ότι θα έχουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, μετά και από την ήττα στον Πρωτέα Βούλας. Άλλωστε, δεν μπορούσαν να κάνουν και δεύτερο στραβοπάτημα και συγχαρητήρια για τη νίκη της.

Εγώ θα σταθώ στη δική μου την ομάδα. Σε καμιά περίπτωση δεν βγήκαμε στο γήπεδο να παίξουμε μπάσκετ. Άλλωστε και τα στατιστικά αυτό λένε, ήμασταν πολύ κακοί και στα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, θα πρέπει να γυρίσουμε στην Αθήνα να δούμε τα λάθη μας και να μπούμε στη διαδικασία να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι το επόμενο που είναι εξίσου πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο, με τον Πρωτέα Βούλας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24