Δόξα Λευκάδας – ΠΑΣ Γιάννενα 78-66

Η Διαφορά  των 12 Πόντων Αδικεί την Ομάδα της Δόξας Μιας και η Διαδορα στο Τέλος του Τρίτου Δεκαλέπτου Ήταν 30 Πόντοι Αλλά η Ομάδα μας Έρειξε Ρυθμούς στο Τέταρτο Δεκάλεπτο με Αποτέλεσμα η Ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Βοήθεια και των Διαιτητών να Μειώσει Αρκετα την Διαφορά και να Ελπίζει να την Ανατρέψει στο Ματς των Ιωαννίνων.

Όλα Αυτά ως Εδώ Έχουν Καλώς Αλλά στο Τελευταίο Πεντάλεπτο Άρχισαν Διαμαρτηρίες για τα Σφιρήγματα των Διαιτητών και στο Τελευταίο Δύλεπτο Άρχισαν τα Χειρώτερα – Οι Οργανωμένοι Φίλαθλοι του ΠΑΣ  Πέταξαν Δύο Κροτήδες και στην Συνέχεια Άναψαν Καπνογώνω Κάνοντας Αποπνηκτηκή την Ατμόσφαιρα – Εδώ οι Διαιτητές Έπρεπε να Διακόψουν τον Αγώνα- και στο Τέλος Πέταξαν Κουτάκι Μπύρα στο Τερέν και οι Διαιτητές το Μόνο που Έκαναν Ήταν να Δόσουν Δύο Τεχνικές Ποινές στην Δόξα.

Με το Τέλος του Αγώνα ο Προπονητής του ΠΑΣ κ. Κωστόπουλος που Έχει Περάσει και από την Δόξα ως Βοηθός του Ζιάγκου Έλεγε στους Διαιτητές να Μην Γράψουν στο Φύλλο Αγώνα τα Τεκτενόμενα από τους Φιλάθλους τους Κάτι που Φυσικά οι Διαιτητές Δεν Μπορούσαν να Μην τα Γράψουν Μιας και Υπείρχει και Κάμερα στο Παιχνίδι.

Για το Θέμα των Παρατράγουδων  Έπρεπε η Δόξα να Μην Δώσει Εισητήρια στους Οργανομένους Φιλάθλους.

Τελειώνοντας   θα Αναφέρουμε την Απαράδεκτη Κατάσταση στο Κλειστό της Λευκάδας που Έμπαζε από Παντού και ο Φροντιστής της Δόξας ο Δημήτρης Έγινε Μαραθονοδρόμος για Σκουπίζει το Παρκέ – Ο Εργολάβος που Πηρε την Εργολαβία Αλλά και Όλοι οι Υπέυθυνοι Τι Κάνουν.

 

Δεκάλεπτα: 18-8, 41-16, 59-38, 78-66

 

Διαιτητές: Τσιαπλής-Κατωτικίδης

Δόξα Λευκάδας (Γιασσάρης): Νικολόπουλος 13(3), Αργυρός, Αναγνωστόπουλος 11(1), Τσιαβές 16(2), Βαγενάς 11(1), Γεωργάκης, Μακρόπουλος 4, Γερονάτσιος, Βλαχάκης, Τριχόπουλος 16(3), Ζαμπάκης 7(1), Κελάριου. 

ΠAΣ Γιάννινα (Κωστόπουλος): Γεωργίου 8, Πανάρας 6, Tσίρμπας 2, Πρέντζας 10(1), Kαραγκιολίδης 13(1), Mάντζιος Π. 2, Mάντζιος Δ. 4, Πάτρας 17, Πανταζής 2, Πιστιόλης, Γιωτάκης 2.

 

Πηγή: wwwlefkaslive.blogspot.com/

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την