Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Καρυάς – Αμβρακικός Βόνιτσας 3-2

Εκτέλεση από τα 11 βήματα με το νικητήριο τέρμα στο 90΄ λεπτό, ο ΑΟ Καρυάς πήρε το τρίποντο απέναντι στον Αμβρακικό Βόνιτσας με σκορ 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με γκολ του Νταλάρδα , με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 6’ με εύστοχο πέναλτι του Σκέμπη για το 1-1. Στο 40’ ο Καλογερής Σ. με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο Γ του Καστρινάκη για το 2-1 του ημιχρόνου.

Ο Αμβρακικός ισοφάρισε στο 57’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Νταλάρδα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στο 90’ με εύστοχο πέναλτι του Σταύρου Καλογερή, για το τελικό 3-2.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(Φερεντίνος): ΚΑΤΑΓΗΣ, ΘΕΡΑΠΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΣΚΕΜΠΗ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ(55’ ΜΠΕΙΝΑΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ(61’ ΓΟΥΛΑΣ), ΒΛΑΧΟΣ ΑΛ.(73’ ΚΡΗΤΙΚΟΣ), ΚΤΕΝΑΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, PEREZ MORALES(55’ ΒΛΑΧΟΣ ΣΠ.).

AΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γεωργαλής): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ(27΄ΤΣΩΛΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την