Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Οδυσσέας Νυδριού – Θρίαμβος Λούρου 2-5

Βαριά εντός ήττα για τον Οδυσσέα Νυδριού σε ένα παιχνίδι, όπου ο διαιτητής Χουλιάρας και οι δύο βοήθοι του, Σίσκας και Καούρης, προσπάθησαν να γίνουν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Αρχικά διαμαρτυρήθηκε η πλευρά των φιλοξενούμενων για το τέρμα που πέτυχε ο Οδυσσέας Νυδριού, ενώ οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα πέναλτυ που δόθηκε με το οποίο ήρθε η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του α΄ημιχρόνου και για ένα πέναλτυ που δεν τους δόθηκε με το σκορ στο 2-2.

Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες, να πετυχαίνουν όμορφα γκολ και με τον Θρίαμβο Λούρου να μένει πίσω στο σκορ 2 φορές και να επιστρέφει ισάριθμες και στο τέλος να φεύγει με θριαμβευτικό τρόπο μέσα από το Νυδρί.

Πιο καλοί οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν όταν ο Μονόλιθος στο 32′ έκανε το 1-0 για τους με ωραίο διαγώνιο σουτ, ενώ ο Νταλάκας δεν λάθεψε από τα 11 μέτρα και έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Οδυσσέας ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ με ωραίο σουτ στη κίνηση του νεοεισελθών Χατζή για το 2-1 στο 69΄  και λίγο αργότερα στο 75΄ ο Λούρος ισοφάρισε με σκόρερ και άλλο πάιχτη που ήρθε από τον πάγκο, τον Χαλάστρα και σκόραρε παίρνοντας το ριμπάουντ σε ύστερα από το σουτ του Σιδέρη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80 έγινε ο Χατζή προσπάθησε να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο τελευταίο βρίσκει την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή να μη σφυρίζει την παράβαση, που ήταν πέναλτυ και στο 84΄ λεπτό μετά από μια στημένη φάση, ο Σιδέρης με ωραία κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να έρθει ακόμη μια αλλαγή ο Τζαφέρης να κάνει το 2-4 με ένα φοβερό σουτ από 30 μέτρα στο 89′ λεπτό. Το τελικό σκορ 2-5 διαμόρφωσε και πάλι ο Τζαφέρης στο 91′ με το δεύτερό προσωπικό του γκολ .

Διαιτητής: Χουλιαράς Δ.

Βοηθοί : Καούρης-Σίσκας

Οδυσσέας Νυδριού(Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Σκιαδάς, Μανωλίτσης, Μακρυμανώλης,Γεωργάκης, Καταγής( 67′ Ζάτσε), Σάντας, Βουλγαρίδης(60′ Χατζής), Κτενάς, Μουρεχίδης, Μονόλιθος( 77′ Ζουριδάκης), Σταυρου.

Θρίαμος Λούρου (Θωμάς Βασιλειάδης): Βαρελής, Παππάς, Μαργέτης, Μπάκας, Γόγολος(56′ Δήμας) , Γκολάκου, Ντόντης, Σίδερης, Νταλάκας(85′ Τζαφέρης), Κολιός(90′ Καρπούζος), Ζάκκας(70′ Χαλάστρας).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...