Στοίχημα: Νέα εποχή στην εθνική Ελλάδος! (video)

Πέμπτη (15/11) σήμερα, και τα παιχνίδια για το UEFA Nations League είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Μάλιστα, η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Φινλανδία, στο πρώτο ματς με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο. Επιπλέον, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά και με δύο ακόμα αναμετρήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Σπουδαίο «ραντεβού» υπάρχει και στο μπάσκετ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Τώρα όμως, ας δούμε τα προγνωστικά μας!

 

Προσεκτική η Ελλάδα

Πρώτο παιχνίδι της μετά-Σκίμπε εποχής απόψε για την εθνική μας ομάδα, κόντρα στη Φινλανδία, για το UEFA Nations League. Η Ελλάδα έχει απογοητεύσει με την απόδοσή της στη διοργάνωση, και βρίσκεται μοιραία με την πλάτη στον τοίχο, έξι πόντους πίσω από τους σημερινούς της αντιπάλους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε μια ακόμα κακή ήττα στο θεσμό, αυτή τη φορά από τη Φιναλνδία, στο Ελσίνκι, ενώ έχει χάσει και στην Ουγγαρία. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πραγματοποίησε κάποιες μικρές εκπλήξεις με τις κλήσεις του, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Οι Φινλανδοί από την άλλη, παρουσιάζονται ιδιαίτερα σοβαροί και έχουν καθαρίσει όλα τα ματς που έδωσαν, χωρίς να έχουν δεχτεί ούτε γκολ! Είναι κοντά στον προβιβασμό τους στη League B, και με θετικό αποτέλεσμα απόψε μάλλον κλειδώνουν την άνοδο. Ο Αναστασιάδης ξέρει πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, και ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Έτσι, αναμένεται να είναι προσεκτικός και να μη ρισκάρει, τουλάχιστον από την αρχή του αγώνα. Καταρχάς, το μηδέν στην άμυνα θα είναι η προτεραιότητα της εθνικής μας, και έπειτα θα ψάξει και τα γκολ για να πάρει την απαραίτητη νίκη. Ο κόσμος επιθυμεί να δει μια πιο συγκεντρωμένη και παθιασμένη Ελλάδα, ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για την πρωτιά. Η Φινλανδία, δεν έχει την ανάγκη να ανοιχτεί, ενώ η Ελλάδα βγάζει με δυσκολία φάσεις επιθετικά. Περιμένουμε ένα κλειστό και ισορροπημένο ματς, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε το Χ Ημίχρονο, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

 

 

 

Ντέρμπι με γκολ στο «Μάξιμιρ»

 

Για τον τέταρτο όμιλο της League A, η φιναλίστ του Μουντιάλ Κροατία φιλοξενεί την Ισπανία στο «Μάξιμιρ». Μάλλον κορεσμένοι, και ψυχολογικά και σωματικά, από την εκπληκτική πορεία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εμφανίζονται οι Κροάτες, που έχουν μόλις ένα βαθμό στο Nations League. Βέβαια, έχουν παίξει δύο παιχνίδια, τα οποία είναι το βαρύ 6-0 από την Ισπανία και το 0-0 με την Αγγλία. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ντάλιτς, αν θέλει να ελπίζει στην πρώτη θέση και αρχικά να αποφύγει τον υποβιβασμό στη League B. Στην έδρα της, η Κροατία είναι πανίσχυρη. Έχει να ηττηθεί εκεί από το 2013, ενώ μετράει 18 νίκες στα 22 τελευταία παιχνίδια της. Οι Ισπανοί έχουν και αυτοί το «πρέπει» της νίκης, μετά την κακή τους εμφάνιση και το 2-3 από την Αγγλία, την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε «ψάχνεται» ακόμα, αλλά είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ποιότητα της Ισπανίας είναι γνωστή και αναμφισβήτη, και ικανή να την οδηγήσει στη νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αμφότερες οι ομάδες είναι δυνατές, και θα παραταχθούν απόψε με όλα τους τα όπλα, με στόχο τους τρεις βαθμούς. Είναι αναγκασμένες να αναζητήσουν το γκολ, και με τους παίκτες που διαθέτουν μπορούν να το βρουν με ευκολία. Το ένστικτο της επιβίωσης της Κροατίας, και η ανάγκη της Ισπανίας για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, συνδυάζονται με τις βαθμολογικές ανάγκες των αντιπάλων. Το παιχνίδι αναμένεται εντυπωσιακό, με γκολ κατά πάσα πιθανότητα και από τις δύο πλευρές. Η πιο σοφή επιλογή, φαίνεται ότι είναι το Over 2.5, που εντοπίζεται σε απόδοση 2.10.

 

Μόνο νίκη θέλει η Αυστρία

 

Πάμε στη League B, και στον τρίτο όμιλό της, όπου η Αυστρία κοντράρεται με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Ερνστ-Χαπέλ», στη Βιέννη. Οι γηπεδούχοι τα πάνε αρκετά καλά στο γήπεδό τους, καθώς εκεί έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στις δώδεκα τελευταίες αναμετρήσεις τους, και αυτή από τη Βραζιλία. Στο Nations League, έχασαν στην έδρα της Βοσνίας και αυτό τους έχει κάνει τη ζωή δύσκολη. Η νίκη σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη, αν η Αυστρία δεν επιθυμεί να σβήσει το όνειρο της πρώτης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι είναι το αφεντικό του ομίλου, αφού έχουν κάνει το «τρία στα τρία». Με ηγέτες τους Πιάνιτς και Τζέκο, η Βοσνία πάει να κατακτήσει την πρωτιά και την άνοδο στη League A, και αν δεν χάσει στη Βιέννη μπορεί να πανηγυρίζει ότι τα κατάφερε! Η εικόνα των δύο ομάδων στη διοργάνωση ευνοεί τη Βοσνία, που έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά η Αυστρία έχει τη δυνατότητα να το… γυρίσει. Για να συμβεί αυτό, οφείλει να κατέβει απόλυτα προετοιμασμένη και αποφασισμένη για τη νίκη απόψε. Δεν αποκλείεται, να επιτεθεί από νωρίς κατά κύματα και να εγκλωβίσει με την πίεσή της τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Φόντα ξέρει καλά ότι δεν έχει περιθώρια για απώλειες, και ότι ενδεχόμενη αποτυχία της στερεί κάθε δικαίωμα να κυνηγήσει την πρώτη θέση. Η Αυστρία διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, και είναι ισχυρή στην έδρα της. Η εμπειρία επίσης παίζει το ρόλο της, και οι Αυστριακοί υπερέχουν σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύουμε ότι θα βάλουν τέλος στο αήττητο σερί των οκτώ αγώνων της Βοσνίας, και θα την κερδίσουν. Επομένως, το 2.00 του «άσου» κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικό και θα το στηρίξουμε.

 

Με πάθος για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

 

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε, για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Εκεί, πλήρωσαν την τραγική τους εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, με το επιμέρους σκορ να είναι 52-32 και να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των «Πρασίνων». Έπειτα, η ομάδα του Μπλατ κέρδισε εύκολα το Λαύριο για το πρωτάθλημα και συνέχισε αήττητη στη διοργάνωση. Στο 3-3 είναι αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, και χρειάζεται τη νίκη αφού ακολουθεί και διαβολοβδομάδα με δύσκολα ματς, κόντρα σε Μπάγερν (εκτός) και Ρεάλ (εντός). Οι «Ερυθρόλευκοι» παίζουν σύγχρονο μπάσκετ με τον Μπλατ και δεν έχουν πρόβλημα αν ανοίξει το σκορ. Από την άλλη, υπάρχουν στιγμές που πνίγουν τους αντιπάλους τους με την άμυνά τους και αυτό τους βοηθάει και επιθετικά. Η αλήθεια είναι πως το κίνητρο μοιάζει να είναι μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους, που έχουν βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, για να πάρουν και βαθμολογική ανάσα. Επιπλέον, παίζουν στην έδρα τους, γεγονός που κάνει πιθανή ήττα πιο καίρια για τη συνέχεια. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί βελτιωμένος σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, και ενισχυμένος ψυχολογικά από την κερκίδα, θα επιβάλλει το ρυθμό του και θα υποτάξει τη Φενέρ. Έτσι, πάμε με το Ολυμπιακός -1.5, σε απόδοση 1.90.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που