ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Στην παράταση προκρίθηκε ο Πανλευκάδιος

Χρειάστηκε και τον έξτρα μισάωρο της παράταση για να καταφέρει ο Πανλευκάδιος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου επίε της Αχερουσίας και το έκανε χάρη σε ένα γκολ του Νίκου Καρελή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου και οι δυο ομάδες μπήκαν παλεύοντας για την νίκη αλλά με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την πρώτη καλή φάση στο 14΄με σουτ του Θειακού αλλά με τον τερματοφύλακα Τσαβέλη της Αχερουσίας να διώχνει σε κόρνερ όπου κατά την εκτέλεση του ο Πανλευκάδιος είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Κολοβού αλλά η μπάλα να καταλήγει έξω.

Η ομάδα του Πανλευκάδιου βρέθηκε πάλι για το γκολ στο 19΄από ωραία σέντρα του Αργυρού και με τον Γαζή να οδηγεί την μπάλα στην εστία με κεφαλιά αλλά και εκεί ο Τσαβέλης κρατάει την εστία του ανέπαφη. Στο 23΄η Αχερουσία απαντάει με τον Γεωργίου όμως να μην εκμεταλλεύεται και τους φιλοξενούμενους να απειλούν με σουτ του Φλούδα αλλά η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Αναγέννησης.

Στο 38’ Γεωργίου για την Αναγέννηση βρέθηκε πάλι να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Βλάχου με κεφαλιά αλλά με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει ευκολά ενώ την τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου είχε η ομάδα του Πανλευκάδιου με σουτ του Αργυρού και την μπάλα να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου και με τις δυο ομάδες να οδεύουν προς τα αποδυτήρια μετά από την λήξη του 1ου ημιχρόνου με σκορ 0-0.

Το ίδιο σκηνικό και στο 2ο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να παλεύουν με δυνατές κόντρες και πολλά φάουλ αλλά με την Αναγέννηση να έχει οριζόντιο δοκάρι στο 51΄με σουτ του Κοντοδήμα ενώ στο 54΄ο Πανλευκάδιος ανταποδίδει την απειλή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκόλη αλλά με τον Τσαβέλη να μπλοκάρει.

Στο 84΄ η Αναγέννηση βρέθηκε μπροστά από την εστία του Βλάχου μετά από πάσα Γεωργίου και με τον Τζίμα να πιάνει ένα κακό σουτ και να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ η ομάδα του Πανλευκάδιου στο 91΄βρεθηκε μπροστά από την εστία του Τσαβέλη και με απανωτές απειλές δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα και με το ματς να λήγει στο 95΄και να οδεύει στην παράταση με σκορ 0-0.

Στο 3΄της παράτασης ο Πανλευκάδιος βρέθηκε σε πάρα πολύ καλή θέση να βρει το γκολ με κεφαλιά του Κολοβού αλλά με τον Τσαβέλη και εκεί να λέει όχι αλλά στο 6΄ο Καρέλης βρήκε δίχτυα για τους φιλοξενούμενους δίνοντας το προβάδισμα σε 0-1, ενώ στο 10΄οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν το σκορ με δυο σουτ του Ορφανού αλλά με τον Τσαβέλη να κρατάει το σκορ σε 0-1 μέχρι την λήξη της 1ης παράτασης.

Η έναρξη της δεύτερης παράτασης βρέθηκε να είναι εμφανής η κούραση και τον δυο ομάδων όπου μέσα σε 15΄δεν κατάφεραν να βρουν κάποια καλή ευκαιρία να απειλήσουν τις εστίες και το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει νικητή και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου η ομάδα του Πανλευκάδιου με τελικό σκορ 0-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΛΑΖΑΡΟΥ Α.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ (ΤΖΙΜΑΣ): ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΝΟΝΑΣ (ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ 85΄), ΤΣΑΒΕΛΗΣ Κ., ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, ΜΠΡΑΓΚΑΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Η., ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ (ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ 104΄), ΤΣΑΒΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ): ΒΛΑΧΟΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ, ΓΑΖΗΣ (ΟΡΦΑΝΟΣ 71΄), ΚΟΛΑΓΚΙ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΦΛΟΥΔΑΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΚΟΥΜΠΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ (ΚΑΡΕΛΗΣ 82΄), ΘΕΙΑΚΟΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 71΄), ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ (ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ 91΄).

πηγή: gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...