ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Πρόκριση για Αχέρων Καναλακίου μέσα στο Νυδρί

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επικράτησε με σκορ 3-1 του Οδυσσέα στο Νυδρί και προκρίθηκε στη γ’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο, όπου και οι γηπεδούχοι δήλωσαν παρών και πέτυχαν μάλιστα τη μείωση του σκόρ, ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες.

 

Ο Ζδράβος με πλασέ στο 12΄ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΣ Αχέρων, και στο 23΄ ο Βουλγαρίδης με αυτογκόλ το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 54΄ ο Ζδράβος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έκανε το 0-3, και στο 84΄ ο Σταύρου διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί: Φραγκούλης-Πάτσης

Οδυσσέας Νυδριού (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Καρδάνης, Τσούτσης (86’ Κουβάτσης), Μακρυμανώλης, Καταγής, Σάντας, Βουλγαρίδης, Γαζής (λ.τ. 30’ Κτενάς), Μουρεχίδης (67’  Ζουριδάκης), Μονόλιθος, Ζάτσε (57’ Χατζής), Σταύρου.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Κάτσενος, Ζδράβος (56’ Γούλας), Κώστας, Τζίμας, Πάνος (λ.τ 37’ Βασιλείου), Βασιλειάδης, Τσαγκαλίδης, Κούσης (68’ Μιχάλης), Αναστασίου (77’ Αθανασίου), Καρίπογλου, Ελέζι.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπύρος Χαϊδάκης: “Θα είμαστε μέσα στην τριάδα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική”

Δήλωση μετά τον αγώνα Αμβρακικός Βόνιτσας vs Απόλλων Πάργας αλλά και την στέψη της Βόνιτσας Πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2023-24 έκανε ο Σπύρος Χαϊδάκης.