ΠΑΣ Πρέβεζας – ΑΟ Καρυάς 2-0

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 2-0 του ΑΟ Καρυάς στο “Αθανασία Τσουμελέκα” και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, μετά από 9 αγωνιστικές. Για ένα ημίχρονο κράτησε η ομάδα του Άρη Φερεντίνου.

Στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην καλά οργανωμένη Καρυά, που είχε “κλείσει” τους διαδρόμους προς την εστία της. Στο 16′ ο Δημουλιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ δε βρήκε στόχο (η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι), ενώ η Καρυά στην κόντρα-επίθεση απείλησε με τον Σ. Καλογέρη (σουτ-μπλόκαρε ο Καραπιπέρης). Ο Μπόμπορης στο 35′ και στο 37′ (σουτ-απέκρουσε ο Καταγής) απείλησε το τέρμα των φιλοξενουμένων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει σε ακόμη μία νίκη. Ο Σταματέλος με κεφαλιά εξ’ επαφής στο 55′ (απέκρουσε ο Καταγής) και ο Τριάντος με κεφαλιά στο 60′ (άουτ-πάνω από το οριζόντιο δοκάρι) πίεσαν την εστία της Καρυάς για να έρθει στο 63′ ο εξαιρετικός στο συγκεκριμένο αγώνα Γκίνι, ο οποίος σέντραρε από τα αριστερά, βρήκε στην περιοχή τον Τσάλα και εκείνος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 88′ το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το πλασέ στην κίνηση του Γιάννη Καζούκα και στο αμέσως επόμενο λεπτό (89′) ο Σταματέλος με δεξί σουτ σκόραρε εναντίον της παλιάς του ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 (δεν πανηγύρισε μάλιστα το γκολ που πέτυχε σε ένδειξη σεβασμού).

Διαιτητής: Ρούσος Ν.

Βοηθοί: Νάστος – Μαυροκεφάλου

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Ελέζι, Γκίνι, Ιασωνίδης, Δήμας, Σκαμνέλος, Τριάντος (70′ Γεωργίου), Δημουλιάς (80′ Καζούκας), Τσάλας, Σταματέλος, Μπόμπορης.

ΑΟ Καρυάς (Φερεντίνος): Καταγής, Θεράπος, Καλογέρης Τ., Σκέμπι, Παπακωνσταντής, Ρεκατσίνας, Βλάχος (56′ Κρητικός), Κτενάς, Καββαδάς (60′ Παπακυριαζής), Καλογέρης Σ., Πέρεζ Μοράλες (70′ Μπεϊνάς).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...