ΕΠΣ Π-Λ: Ανατροπή και τρίποντο για Οδυσσέα Νυδριού

Με ανατροπή στο σκορ ο Οδυσσέας Νυδριού επικράτησε της Φορτούνας Βαλανιδοράχης με σκορ 2-1 στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής για το α΄ τοπικό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με γκολ του Θεόφιλου Σούπε για το 0-1 που ήταν και το σκορ του α΄ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, δεν απειλήθηκαν καθόλου και γύρισαν το ματς με γκολ του Κτενά στο 65’ και τον Χατζή στο 75’ να γράφει το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΠΑΣΧΟΣ Γ.- ΚΩΤΣΗΣ Θ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: ΣΚΙΑΔΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(68’ ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ), ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ(46’ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ), ΚΤΕΝΑΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ(90’ ΣΑΝΤΑΣ), ΧΑΤΖΗΣ(80’ ΓΑΖΗΣ).

Α.Ε ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ(Παπακώστας): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ(73’ ΒΑΒΒΑΣ), ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ Σ.(58’ ΤΖΙΜΑΣ Ν.) , ΣΟΥΠΕ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, CEPELE.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των