Δεν χάνει ο Μουρίνιο στο Τορίνο

Πολύ καλή ήταν η χθεσινή μέρα που βγάλαμε και μεγάλες αποδόσεις και τα σημεία που δώσαμε σαν στήριγμα δεν έσπασαν, οπότε πάμε να δούμε τι….ψάρια θα πιάσουμε σήμερα σε μια μέρα με Ελληνικό ενδιαφέρον.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΡΟΜΑ: Να εκμεταλευτεί την έδρα της θέλει η ομάδα της Ρωσίας, που είναι πολύ δυνατή στη Μόσχα. Ματς πρόκρισης και για τις δύο ομάδες που θέλει να μπει σφήνα σε Ρεάλ και Ρόμα. Θα πάμε με την ισοπαλία (Χ), διότι και οι Ρωμαίοι θα πάμε πονηρεμένοι στη Μόσχα μετά το στραπάτσο της Ρεάλ εκεί, αλλά δύσκολα θα φύγουν με το τρίποντο.

Βαλένθια – Γιουνγκ Μπόυς: Οι Ισπανοί θα πάνε να πάρουν την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι έχουν αυτή τη Μάντσεστερ στην έδρα τους. Το Μεστάγια θα είναι δύσκολη έδρα για τους Ελβετούς, που πάντως παρουσιάζουν καλό πρόσωπο. Σήμερα θεωρώ ότι οι “νυχτερίδες” κερδίζουν, αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ σε απόδοση του 1.50, καθώς οι γηπεδοπούχοι είναι σε κακό φεγγάρι.

Μπάγερν – ΑΕΚ: Οι γηπεδούχοι μόνο από την ΑΕΚ δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Όμως σήμερα βλέπω να σκοράρει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και θα πάμε με τη ρισκαδόρικη πρόταση του GG.

Μπενφίκα – Άγιαξ: Πολύ καλές ομάδες και οι δύο. Οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους. Όμως θεωρώ ότι ο Άγιαξ είναι ένα κλικ παραπάνω και φέτος θα πάει για την υπέρβαση ύστερα από πολλά χρόνια κια με μια πολύ καλή φουρνιά που βγάζει κάθε τόσο η ομάδα του Άμστερνταμ. Πάμε με το διπλό (2).

Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουν.: Περασμένη η “μεγάλη κυρία” και περιμένω τον Μουρίνιο να “σβήσει” το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φτιάξει την εικόνα τους από το ξεκίνημα της σεζόν και αυτά τα μάτς είναι ειδικού χαρακτήρα. Παίζει και η πρόκριση στη μέση. Οπότε πάμε με το (Χ).

Λυών – Χοφενχάιμ: Πολλά γκολ βλέπω όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Δε πιστεύω ότι οι Γερμανοί θα πέσουν αμαχητή. Θεωρώ ότι το ΟΒΕΡ 3,5 θα περάσει εύκολα. Ίσως παιχτεί και σε παραπάνω Line. Αλλά σας προτείνω δύο FUN BET…Το 2 ημιχρ. – Χ τελικό & Χ2 με ΟΒΕΡ 3,5.

Σίτυ – Σαχτιορ & Πλζέν – Ρεάλ: NO BET….Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτά τα παιχνίδια. Για όποιον θέλει μια ζαριά στο GG.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί