Δύο προκρίσεις Χέρι- Χέρι

Ατλέτικο – Ντόρτμουντ: Οι Γερμανοί και να χάσουν μέχρι 3 γκολ, έχουν κλειδώσει την πρωτιά. Ενώ, μαζί με την Γιούβε είναι οι μοναδικές που δεν έχουν δεχθεί γκολ. Πράγμα περίεργο για γερμανική άμυνα. Επειδή, όμως και η Ατλέτικο δεν είναι στα καλύτερά της θα πάω με το (1Χ) και θα περάσουν και οι δύο.

Μονακό – Μπρίζ: Οι καλές εποχές των Μονεγάσκων φαίνεται να είναι μακρινό παρελθόν και που όρεξη για Ευρώπη η ουραγός της βαθμολογίας της Λιγκ 1 μαζί με την Γκινγκάμπ. Σε ένα ήσυχο γήπεδο οι Βέλγοι, που κάνουν κοιλιά, μπορούν να κάνουν το διπλό και θα πάμε (2).

Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Όμως επειδή οι Σέρβοι είναι πονηροί. Όσοι παίζουν LIVE, και δεν έχει βγει κάρτα στους γηπεδούχους στα πρώτα 45 λεπτά…Να παίξετε ΟΒΕΡ 1,5 κάρτες για τους γηπεδούχους.

Πόρτο – Λοκομοτίβ: Άσσος στήριγμα και μετά το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Πορτογάλλοι θα φύγουν και σήμερα από το γήπεδο νικητές και με τους τρεις βαθμούς.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα: Χέρι-Χέρι θα προκριθούν στην επόμενοι φάση Ισπανοί και Ιταλοι. Δε μπορεί να νικήσει η Ίντερ θεωρώ. Δε χάνει την πρωτιά η Μπάρτσα….Πάμε με την ισοπαλία (Χ) και όλοι μια χαρά στο Μιλάνο.

Νάπολι – Παρί: Το ΜΑΤΣ της ημέρας…..Οι Παριζιάνοι που με το πρωτάθλημα έχουν καθαρίσει, θέλουν να μην ηττηθούν στο Σαν Πάολο για να σώσουν τη χρονιά στην Ευρώπη. Δεν παίζουμε τίποτα, αν και οι Ναπολιτάνοι τα τελευταία χρόνια σε τέτοια ματς δεν πάνε καλά. Θα το απολαύσουμε στην TV.

Σάλκε – Γαλατά: Θα πάω με τους γηπεδούχους καθώς τους βλέπω να είναι αυτοί που θα περάσουν μετά την Πόρτο από αυτό τον όμιλο.

Τότεναμ – PSV: Ενδιαφέρον μόνο για τη 3η θέση….Δεν παίζουμε τίποτα…Αν και πιστεύω ότι θα έχει γκολ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024