Τηλυκράτης – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 1-2

Συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα στο Νυδρί Λευκάδος όπου ο Τηλυκράτης υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας για την 6η αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Ένα παιχνίδι με δύο “πρόσωπα” θα έλεγε κάνεις από άποψη παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι που στο τέλος η ομάδα του Μ. Α. Καλλιθέας βρήκε το δρόμο για την νίκη με φοβερή ανατροπή στο 87′ . Ο Τηλυκράτης στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πραγματικά μια δύναμη που μόνο οι μεγάλες ομάδες έχουν,  αλλά  στο δεύτερο η ομάδα δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και  χάρισε στον αντίπαλο την νίκη.  

Ο Τηλυκράτης κυριάρχησε την φιλοξενούμενη ομάδα στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού πετυχαίνοντας το 1-0 με τον Γεωργούση  στο 28′ και πλησιάζοντας στο 2-0 με τον Μπαλογιάννη  έπειτα από ένα φοβερό σουτ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα αλλάζουν καθώς ο Τηλυκράτης δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα κάτω και να φτιάξει παιχνίδι, από την άλλη η ομάδα της Καλλιθέας εκμεταλλεύτηκε την απροσεξία του Καταγή με λάθος γύρισμα  στον τερματοφύλακα  δίνοντας την μπάλα  στον Αποστολίδη  ο οποίος  δεν συγχώρεσε και ισοφάρισε το ματς στο 52′. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίχτες του Κονιδάρη δεν είχαν πια τις δυνάμεις να αντιδράσουν με αποτέλεσμα ο  Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας να “τουμπάρει” το ματς με τον Σαλβαρίνα στο 87′ για το τελικό 1-2.

Διαιτητης: ΚΑΔΔΑΣ

Βοηθιοι: ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΖΟΥΛΗΣ

Τηλυκράτης( Τάκης Κονιδάρης): Συνοδινός, Πριόνας, Καταγής Σ(66′ Βασίλας)., Δημητρίου,Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης(65′ Γεωργάκης),Περιστέρης, Τόσκα,Γεωργούσης, Καταγής Γ., Μπαλογιάννης.

Μ. Α. Καλλιθέας (Θεόδωρος Βόλτσης): Σίσκος, Αντωνιάδης(87′ Γρηγοριάδης), Τάσιος, Μήνος, Λαδάς(88′ Ευαγγέλου), Σαλβαρίνας, Σιαραφέρας(69′ Καρανάσιος), Γκέκας, Αποστολίδης(90+ Παπαδημητρίου), Μηλιάτης, Χασαϊ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ