Μεγάλη επιτυχία το Lefkas Trail Run

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Lefkas Trail Run 2018, στο λιμάνι της Νικιάνας. Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας και ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος” συνδιοργάνωσαν τον αγώνα που περιλάμβανε διαδρομές των 23χλμ, 13χλμ, 5 χλμ για ενηλίκους και 600 μ για παιδιά.

Ο καιρός στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή των συμμετεχόντων, οι οποίοι την φετινή χρονιά ξεπέρασαν τους 600. Μεγάλη και σημαντική επίσης ήταν η συμμετοχή των εθελοντών, γύρω στους 150, όπου βρίσκονταν στα σημεία ανεφοδιασμού κατά μήκος των διαδρομών, έτοιμοι πάντα να βοηθήσουν τους δρομείς. Οι αθλητές που συμμετείχαν προέρχονταν από διάφορες πόλεις τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού. Με λίγα λόγια, ο αγώνας Lefkas Trail Run φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών σε όλες τις διαδρομές του!

Ρεκόρ επίσης σημειώθηκε και στον χρόνο τερματισμού καθώς στην διαδρομή των 23χλμ, ο πρώτος τερμάτισε κατά δέκα λεπτά νωρίτερα συγκριτικά με πέρυσι! Μετά την ολοκλήρωση των διαδρομών υπήρξε μπουφές για τους αθλητές αλλά και κλήρωση δώρων για τους μικρότερους συμμετέχοντες. Στο τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών που τερμάτισαν πρώτοι. Εκπρόσωποι του δήμου, της αστυνομίας, του λιμενικού, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Χαλικιάς και ο Βουλευτής Λευκάδας Θ. Καββαδάς ήταν εκεί για να απονείμουν τα βραβεία. Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν, ήταν αυτή του παραολυμπιονίκη Μ. Καλαρά ο οποίος “ζήλεψε”, συνεχάρη και βράβευσε τους αθλητές, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία για μια μελλοντική συμμετοχή του ίδιου στον αγώνα.

Όλες οι διαδρομές, ολοκληρώθηκαν  χωρίς κάποιο απρόοπτο, με όλους τους συμμετέχοντες να φτάνουν στο σημείο του τερματισμού.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, είτε ανέβηκαν στο βάθρο είτε όχι, σε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού για τη Λευκάδα!

Δείτε φωτογραφίες στο Lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την