Κεραυνός Θεσπρωτικού – Οδυσσέας Νυδριού 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Κεραυνός Θεσπρωτικού και Οδυσσέας Νυδριού  που έμειναν στο 1-1 για την 6η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44΄ όταν ο 15χρονος Κουβάτσης  με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μήτσιου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 86΄ με πλασε του Ρακόπουλου.

Στο 39΄ πλασέ του Ζάτσε ο Μπόμπορης έδιωξε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον βοηθό ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του Μήτσιου.

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Πάτσης-Λύτρας

Κεραυνός Θεσπρωτικού(Αντώνης Κολιός): Μήτσιος , Παπαρούνης, Τζιάκος (22΄λ.τρ. Παφίλας), Κούσης, Μπόμπορης, Χουλιάρας, Ρακόπουλος , Τουλκερίδης, Μαλέσκος (46΄λ.τρ. Αθανασόπουλος), Ράπτης, Φέκκας,

Οδυσσέας Νυδριού (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Σκιαδάς , Τσούτσης (86΄Χριστοδούλου), Βουλγαρίδης, Καταγής, Σάντας, Πολίτης, Κτενάς (22΄λ.τρ. Κουβάτσης), Μανωλίτσης (70΄ Μουρεχίδης), Μονόλιθος, Ζάτσε,  Σταύρου.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24