Κεραυνός Θεσπρωτικού – Οδυσσέας Νυδριού 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Κεραυνός Θεσπρωτικού και Οδυσσέας Νυδριού  που έμειναν στο 1-1 για την 6η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44΄ όταν ο 15χρονος Κουβάτσης  με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μήτσιου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 86΄ με πλασε του Ρακόπουλου.

Στο 39΄ πλασέ του Ζάτσε ο Μπόμπορης έδιωξε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον βοηθό ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του Μήτσιου.

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Πάτσης-Λύτρας

Κεραυνός Θεσπρωτικού(Αντώνης Κολιός): Μήτσιος , Παπαρούνης, Τζιάκος (22΄λ.τρ. Παφίλας), Κούσης, Μπόμπορης, Χουλιάρας, Ρακόπουλος , Τουλκερίδης, Μαλέσκος (46΄λ.τρ. Αθανασόπουλος), Ράπτης, Φέκκας,

Οδυσσέας Νυδριού (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Σκιαδάς , Τσούτσης (86΄Χριστοδούλου), Βουλγαρίδης, Καταγής, Σάντας, Πολίτης, Κτενάς (22΄λ.τρ. Κουβάτσης), Μανωλίτσης (70΄ Μουρεχίδης), Μονόλιθος, Ζάτσε,  Σταύρου.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει