ΑΟ Καρυάς – Αετός Αγιάς 4-0

Εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Άρη Φερεντίνου, τον ΑΟ Καρυάς επί του Αετού Αγιάς με σκορ 4-0 για την 6η αγωνιστική της α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Ο ΑΟ Καρυάς με επιβλητική εμφάνιση και χατ-τρικ του Σταύρου Καλογερή στο 32΄, στο 58΄ και στο 81΄ και ένα ακόμη τέρμα του Σκέμπη στο 15΄, πήρε μια άνετη νίκη με 4-0 στο γήπεδο Σφακιωτών επί του Αετού Αγιάς για την 6η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στο 38΄ ο Παπανικολάου απέκρουσε πεναλτι του Σταυρου Καλογερή.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Κατσαμπίρης, Ράπτης

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ (Άρης Φερεντίνος): Καταγής, Θεράπος (59’ Παππάς), Παπακωνσταντής (63’ Παπακυριαζής), Ρεκατσίνας (69’ Morales), Χαλκιόπουλος, Βλάχος Α., Βλάχος (72’ Giolena) , Σκέμπη, Κρητικός, Καββαδάς, Καλογερής.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (Βάσι-Κύργιος): Παπανικολάου (85’Καρδάνης) , Μπέλλος, Παππάς, Σκάρπος, Κουρούτης, Δέσκας, Σκάρπος Β., Αθανασίου ( 46′ Γκογκοτωτος) , Λιάλιας (60′ Παππάς), Παππάς, Λιάλιος (42′ Γκίνης)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24