Τηλυκράτης: Επιστρέφει ο Γεωργούσης – Στο Καναλάκι με Σιάτιστα

Κανονικά στη διάθεση του Τάκη Κονιδάρη, είναι ο νεαρός επιθετικός Σπύρος Γεωργούσης, που στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής επί του Αχέρων Καναλακίου εξέτισε την ποινή του. – Στο γήπεδο του Καναλακίου θα υποδεχθούν οι “κυανέρυθροι” την ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστα.

Στον αγώνα με το Θεσπρωτό που έγινε στο γήπεδο της Πρέβεζας, ο Γεωργούσης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με όμορφη κεφαλιά, αλλά αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Αχέρων. Πλέον βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Μακεδονικό Σιάτιστα, καθώς τιμωρήθηκε για μια αγωνιστική.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καναλακίου και όχι στην Πρέβεζα που συνήθιζε να έχει έδρα ο Τηλυκράτης. Το παιχνίδι του ΠΑΣ Πρέβεζας το Σάββατο έδωσε “απαγορευτικό” στον Τηλυκράτη να χρησιμοποιήσει το γήπεδο την Κυριακή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ