Νίκη Λευκάδας| Πελη Παπαμιχαήλ: “Δείξαμε χαρακτήρα στη Ρωσία”

Το νέο απόκτημα της Νίκης Λευκάδας, η 32χρονη Πέλη Παπαμιχαήλ, που διαμόρφωσε στο ιστορικό παιχνίδι στη Ρωσία, εναντίον της Σπαρτάκ Νόγκινσκ, το τελικό 66-62 με δύο ελεύθερες βολές, μίλησε στο lefkadasportnews.gr για τις ιστορικές στιγμές της πρόκρισης στη Ρωσία, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι:

“Ήταν πολύ έντονη στιγμή, είχαμε συνεχή εναλλαγή του σκορ. Σκορ πρόκρισης, σκορ αποκλεισμού, ήταν συνέχει από του ς 6 στους 8 , αλλά πιστεύω ότι ημάσταν τόσο σίγουρες ότι θα κερδίσουμε, που καμία μας δεν παράτησε το παιχνίδι. Μείναμε συγκενρτωμένες, κάναμε αυτό που έπρεπε κα παρόλη την απειρία μας. Εγώ, έχω να πώ ότι σταθήκαμε σε ένα παιχνίδι που ήθελε πολύ γερά νεύρα, δεν ήταν άνετη η πρόκριση στο τέλος και αυτό δείχνει χαρακτήρα για ομάδα και είναι πολυ σημαντικό ότι τόσο νωρίς στη χρονιά μια ομάδα καινούργια ουσιαστικά, μπόρεσε και έδειξε χαρακτήρα, ανταποκρίθηκε και πήρε το αποτέλεσμα που της άξιζε.”

Τι ήταν αυτό που βοήθησε τι στιγμή της αντεπίθεσης των γηπεδούχων: “Πιστεύω ότι απλά μείναμε στο πλάνο και δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό που κάναμε σωστά έτσι και αλλιώς μέσα στο παιχνίδι. Η συγκένρωση στο πλάνο και η σιγουριά για τη νίκη μας βοήθησαν και φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.”

Για τη συνέχεια: “Από εδώ και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι, όποτε κοιτάμε το παιχνίδι κυπέλλου το Σάββατο με τον Αθηναϊκό και στη συνέχεια το πρωτάθλημα και το Ευροκαπ που ξεκινάει στις 24/10. Θα ήθελα να έχουμε ένα γήπεδο τόσο γεμάτο και περισσότερο όσο με την Σπαρτάκ την Τρίτη, γιατί μας βοήθησε και μας έδωσε μεγάλη ώθηση και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όσο και στα παιχνίδια κυπέλλου και πρωταθλήματος, ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς, καθώς μας δίνει ώθηση και μας κάνει να κερδίζουμε.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και