Νίκη Λευκάδας: Δηλώσεις από Νίκο Δουβίτσα και Τζέιντ Γουόκερ.

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την πρόκριση. Όλοι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο, διότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα έμπειρη και πιο έτοιμη από εμάς λόγω χρόνου. Στο παιχνίδι πάλι είχαμε μια κατάρρευση στα τελευταία λεπτά, αλλά αντέξαμε. Τώρα θα αγωνιστούμε σε όμιλο του EuroCup, ο συντελεστής δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, αλλά θέλουμε να είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί στους εντός έδρας αγώνες»

Η MVP του αγώνα βάσει της στατιστικής αξιολόγησης Jade Walker δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η ομάδα μας άξιζε την πρόκριση. Αυτό που ζήσαμε ήταν μια απίστευτη εμπειρία και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24