Γ΄ Εθνική: Εξώδικη διαμαρτυρία σε ΕΠΟ και Βασιλειάδη (pics)

Συνάντηση αντίδρασης στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 16 ομάδων της Γ΄ Εθνικής με αφορμή την αναδιάρθρωση

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση 16 εκπροσώπων ομάδων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με αφορμή την αναδιάρθρωση την οποία θεωρούν άδικη για την κατηγορία.

Έτσι, οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών μετουσιώθηκαν σε πράξη αφού στη σημερινή συνάντηση αποφασίστηκε ομόφωνα η υπογραφή εξώδικης διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ήταν μία συνάντηση αντίδρασης, η οποία θα έχει και συνέχεια αφού το προσχέδιο της εξώδικης διαμαρτυρίας θα σταλεί προς υπογραφή σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας ενόψει του συμβουλίου της ΕΠΟ στις 25 Οκτωβρίου οπότε και είναι να ψηφιστεί η τροποποίηση στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος με φόντο την αναδιάρθρωση.

Αποφασίστηκε επίσης να συγκροτηθεί τριμελής επιτροπή την οποία απαρτίζουν εκπρόσωποι του Μακεδονικού, του Πιερικού, αλλά και του Εδεσσαϊκού.

πηγή: metrosport.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024