Το καθοριστικότερο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro cup και να υπερασπιστεί το +7 του πρώτου ματς, καλείτε η Νίκη Λευκάδας να κάνει, την Παρασκευή και ώρα 17:00 στη Ρωσική πρωτεύουσα, απέναντι στην Σπαρτάκ Νόγκινσκ.

Οι μνήμες του πρώτου παιχνιδιού, το παρθενικό της Νίκης στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, είναι νοπές και παίχτριες του Νίκου Δουβίτσα έδειξαν ότι τις “έχουν” τις συναδέλφισσές τους, άσχετα πως οι τελευταίες μείωσαν την διαφορά με αντεπίθεση στο τέλος, που θα μπορύσε να ήταν και μεγαλύτερη.

Αν ελέγξει τα ριμπάουντ. Περιορίσει τις Αλίκινα, Σούμετς και Αντριάνοβα. Και αν έχει ένα καλό φίνις στο παιχνίδι, τότε η πρόκριση θα μπεί στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Ο Νίκος Δουβίτσας και οι παίχτριές τους, πήραν μία γεύση από το γήπεδο της Νόγκινσκ που αύριο θα γίνει η κρίσιμη αναμέτρηση, στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Η αποστολή της Νίκης Λευκάδας είναι από το μεσημέρι στη Μόσχα με το αεροπλάνο να φεύγει στις 9:00 από το “Ελ. Βενιζέλος”.

Μαζί με τη Νίκη, στην αποστολή, έχουν ταξιδέψει και 12 ηρωικοί φίλαθλοι, ανάμεσά του και η πρώην Πρόεδρος της ομάδας, Αγνή Κρητικού, που σιγά μην έχανε τέτοια παιχνίδι.

Το lefkadasportnews.gr, θα έχει τακτή ενημέρωση για την εξέλιξη του παιχνιδιού, οπότε συντονιζόμαστε στις 17:00 την Παρασκευή 12/10. Ενώ, υπάρχει δυνατότητα να μεταδοθεί και ραδιοφωνικά μέσω του prisma 96,1, κάτι που θα το γνωρίζουμε άυριο, λίγο πριν το τζάμπλ του παιχνιδιού.