Πανλευκάδιος: Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα

Στην πρεμιέρα του, στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη πήρε σπουδαία νίκη στον Ωρωπό με 2-0 απέναντι στην Δόξα, μπαίνωντας με το δεξί στη νέα σεζόν.

Ο Πανλευκάδιος προηγηθηκε στο σκορ στο 29΄ με τον Κούτσικο και ο Καρελής που ειχε περάσει στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα σαν αλλαγή του σκόρερ του πρωτου γκολ της ομάδας του Γιώργου Κατηφόρη στο 90΄+  διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Κέφης

Δόξα Ωρωπού (Βαγγέλης Φίντζος): Παναγιωτίδης, Κροκίδας Χ. (90΄Χαλκίδης), Νταλάρδας, Σπυράκος Χ. (75΄Λιάσκος), Κροκίδας Ι., Αποστόλου (89΄ Δημολίτσας), Γουρνοπάνος (56΄Λιόντης), Μαντούσης, Χουλιάρας, Μπαλάφας, Ζέρης.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης, Τουργέλης, Τσιάβος, Χριστοδούλου, Φλούδας, Κούτσικος (89΄Καρελής), Θεοχάρης (80΄Παπαδόπουλος), Κολοβός, Ορφανός (71΄Κοκόλης Χ.), Αργυρός (64΄Γαζής).


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24