ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1, ήρθε το ντέρμπυ της 13ης αγωνιστικής στον α΄ όμιλο της β΄ κατηγορίας, ανάμεσα στον γηπεδούχο οδυσσέα Νυδριού και στον πρωτοπόρο Αγ. Πέτρο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο για να έρθει ο Μπελεγρίνος που είχε περάσει σαν αλλαγή να ισοφαρίσει 10 λεπτά πριν το τέλος για την ομάδα του Νυδριού.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος με τους Χρυσοβιτσάνο, Μπελεγρίνο και Κονιδάρη, όμως ο Αγ. Πέτρος ήταν αυτός που στην πρώτη του καλή στιγμή ο Ζακυνθινός βρέθηκε από δεξιά και σέντραρε στην καρδιά της περιοχή του Πέτκοφ, με τον Αργυρό να πετάγεται πρώτος και να κάνει το 0-1 στο 30 λεπτό του παιχνιδιού, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αγ.Πέτρος πήρε τις περισσότερες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, έπαιξε με αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσαο να φτάνει με αξιώσεις στα καρέ των γηπεοδούχων. Μία φορά έφυγε ο Ζακινθυνός και κόπηκε από τον Κοντογιάννη, ενώ στην καλύτερη στιγμή της ομάδας του Τάκη Κονιδάρη, ο Αργυρός βγήκε τετ α τετ με τον Πέτκοφ, αλλά ο τερματοφύλακας του Οδύσσεας πρόλαβε την μπάλα.

Η ομάδα του Χρήστου Βάννα έψαξε την ισοφάριση, παρόλο που οι δυνάμεις από ένα σημείο και μετά, είχαν εγκαταλήψει τους περισσότερους παίχτες και τη βρήκε χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Μπελγρίνου Τάσου, που όταν πέρασε στην κορυφή της επίθεσης δημιούργησε 1-2 φάσεις και την τελευταία την έκανε γκολ λίγο μετά το 80΄ λεπτό.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη, όμως έμειναν με το βαθμό της ισοπαλίας και οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Νυδριού, είδαν ένα πολύ καλό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Κων/νου – Βοηθoί: Μπάκος, Ριζογιάννης

Οδυσσέας Νυδριού(Βάννας): Πέκτοφ, Κυριακίδης Β.(46΄ Μπελεγρίνος), Κυριακίδης Κ., Κονιδάρης(82΄ Κομινάτος), Κοντογιάννης, Ταξιαρχιώτης, Χρυσοβιτσάνος, Γαζής Σ.(70΄ Βερύκιος), Γαζής Ι., Μπελεγρίνος, Σίδερης.

Αγ. Πέτρος(Κονιδάρης): Βίλκινς, Μπρέγκου, Περδικάρης, Κατωπόδης(67΄ Κολλόκας), Γαζής Στ.(74΄ Κατηφόρης), Αργυρός, Περδικάρης, Ζακινθυνός, Μπιλάνι, Καρτάνος(Κατηφόρης Γ.), Παππάς

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και