ΑO ΚΑΡΥΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1-4(video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Τηλυκράτης πέρασε μέσα από την Καρυά, επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή, ο Σίδερης δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και όλα λειτουργούν άψογα για το σύνολο του Άγγελου Μπέκα.

Με τον Σιδέρη στο 23′, ο Τηλυκράτης κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 και όλα έγιναν πιο εύκολα για τη συνέχεια, που βρήκε τους “κυανέρυθρους” μπροστά  στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Περιστέρης στο 41′.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ο Τηλυκράτης είχε ανεβάσει στα τέσσερα γκολ το δείκτη του σκορ, με τον Ορφανό στο 55΄ και τον Θειακό με σουτ από τα 30 μέτρα στο 60΄ λεπτό και συνέχεια έριξε ρυθμούς.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν στα υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν να μειώσουν με έναν πρώην “κυανέρυθρο” τον Σταύρου.

Διαιτητής:
Μπαΐλης – Βοηθοί: Παπαδόπουλος – Σίσκος

ΑΟ Καρυάς (Α. Βλασσόπουλος): Φατούρος, Ρεκατσίνας, Γούλας, Παπάς(70′ Βλάχος), Ναζεράι, Χαλκιόπουλος, Μπουρσινός(50′ Αραβανής), Γιαπλές, Σκέμπι, Σταύρου, Βακουφτσής(63’Νταλιάρδας).

Τηλυκράτης (Α. Μπέκας): Σκιαδάς, Σκανέλος, Θειακός, Καταγής Λ(20′ λ. τρ. Μπουρδούβαλης), Ιασωνίδης, Περιστέρης(46′ Γεωργάκης), Κτενάς, Σιδέρης(65′ Μακρυγιάννης), Καταγής Γ, Δημουλιάς, Ορφανός

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24