Τηλυκράτης: Ανακοίνωση για το μάτς με τον Αήττητο Σπάτων

Η διοίκηση των “κυανέρυθρων”, με ανακοίνωσή της καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας να σταθεί δίπλα στις προσπάθειες των παιχτών του Τάκη Κονιδάρη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι του Τηλυκράτη, την Κυριακή16 Σεπτέβρη η ομάδα μας, βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση, αφού θα διεκδικήσει ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων (ομάδα Β Εθνικής) την είσοδό της στους ομίλους του κυπέλου Ελλάδος.

Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, με Ώρα έναρξης 16:30 . Σας καλούμε όλους να ενισχύσετε με την παρουσία σας και να βοηθήσετε τους παίχτες μας για την υπέρβαση. Σας κάνουμε γνωστό ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν είτε πριν το ματς από τους υπευθύνους της ομάδας, είτε στα εκδοτήρια του γηπέδου Πρέβεζας, να προμηθεύονται εισιτήρια των 5 ευρώ.

ΤΟ .Δ.Σ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24