ΕΠΣ Π-Λ: Ισόπαλοχωρίς σκορ το δεύτερο φιλικό της Πάργας

Ισόπαλο έληξε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα Πάργας με την Πλαταριά  χωρίς σκορ (0-0).

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον Απόλλωνα Πάργας  το οποίο είχε και αυτό χαρακτήρα προπόνησης όπως αυτό της Δευτέρας.

Το παιχνίδι έγινε στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας και δεν είχε νικητή μιας και καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε ένα αρκετά σκληρό και δυνατό παιχνίδι, ο Απόλλωνας έδειξε και πάλι αρκετά καλά στοιχεία και θα μπορούσε να σκοράρει αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, έδειξε όμως και κάποιες αδυναμίες, πράγμα που είναι άκρως φυσιολογικό καθώς οι παίκτες του Γιώργου Μουστάκα είναι αρκετά κουρασμένοι και επηρεασμένοι από τις συνεχόμενες προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην αφομιώνουν πάντα τις οδηγίες του προπονητή στο έπακρο.

Την Πέμπτη (13/9) στο γήπεδο Β. Ε. ΒΑΣΙΛΑ θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και την Κυριακή στις 16:30 το πρώτο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ για την Α’ φάση του Κυπέλλου στο γήπεδο της Αγιάς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που