Γιώργος Βαγενάς:”Προκαλώ τον δήμαρχο Λευκάδας να μας πει ποιος από τον Τηλυκράτη του κάνει πολιτικό πόλεμο.”

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην πρόεδρος του Τηλυκράτη, ζήτησε από τον Δήμαρχο Λευκάδας, να πει ποιος από τον Τηλυκράτη κάνει πολιτικό πόλεμο στο Δήμαρχο, σε διαφορετική περίπτωση να ανακαλέσει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βαγενά:

Με πολύ ενδιαφέρον πριν λίγες μέρες άκουσα την συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου για το γηπεδικο θέμα που έθεσε ο Τηλυκράτης.

Δεν θα μπω στη διαδικασία ( αν και θα μπορούσα ) να πω και να επαναλάβω τα προβλήματα και τα παράπονα του σωματείου τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια και τα περισσότερα είναι γνωστά στον πολύ κόσμο .

Όμως με μεγάλη έκπληξη άκουσα το δήμαρχο Λευκάδας να λέει ότι ο σύλλογος για περισσότερο από ένα χρόνο του κάνει <<πολιτικό πόλεμο >>!!!

Επειδή λοιπόν εγώ προσωπικά ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Τηλυκράτη μέχρι και πριν 40 ημέρες , και για να δανειστώ μια λέξη του δημάρχου ΠΡΟΚΑΛΩ να πει με ονόματα ποιους εννοεί.

Κύριοι υπηρετώ εδώ και 27 χρόνια τον πολιτισμό (αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. του Ορφέα ) και τον αθλητισμό ( πρόεδρος , αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. του Τηλυκράτη ) με περίσσιο πάθος , ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα, κανοντας λαθη φυσιολογικά, όμως χωρίς σκοπιμότητες και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αφήσει σκιές τετοιου τυπου για αυτή τη διαδρομή .

Όλα τα χρόνια τα εκάστοτε Δ.Σ. αποτελούνταν από ανθρώπους ολων των κοματικων παραταξεων και ως εκ τουτου δεν θα ηταν δυνατόν κάποιο από τα σωματεια να κινηθεί πολιτικά ακόμα και να το ήθελαν , παρ όλα αυτά με προσμονή και ενδιαφέρον περιμένω τα ονόματα αλλιώς σας παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε και το θέμα να λήξει .
Γιώργος Βαγενάς

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και