ΕΠΣ Π-Λ: Οι διαιτητές του Super Cup

Ανακοινώθηκε σήμερα (06/09) ο διαιτητής και οι βοηθοί του που θα διευθύνουν το Σούπερ Καπ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και του Τηλυκράτη Λευκάδας.

Με τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τον Τηλυκράτη Λευκάδας ανοίγει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 με τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Αθανασία Τσουμελέκα» και θα αρχίσει στις 16:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Από την μια έχουμε τον Τηλυκράτη Λευκάδας ο οποίος κατέκτησε την περσινή σεζόν το νταμπλ, και από την άλλη τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας ο Νίκος Μπαΐλης που από φέτος είναι στους πινάκες της Football League.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου που από φέτος είναι στους πίνακες της Super League και δεύτερος ο Παύλος Φραγκούλης βοηθός διαιτητής στην Football League.

Τέταρτος διαιτητής ο Θανάσης Ζιώγας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί