Νίκη Λευκάδας| Κατερίνα Τσινέκε: “Εμπειρία το Eurocup, να βοηθήσω όσο μπορώ”

Τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας με τη Νίκη Λευκάδας, απολαμβάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Λευκάδας, Κατερίνα Τσινέκε, που την περυσινή σεζόν ήταν στον Παναθηναϊκό και φέτος ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Η 19χρονη γκαρντ, θα συναντηθεί ξανά με την αδερφή της Έλενα Τσινέκε στην ίδια ομάδα, για το λόγο αυτό μας είπε: “Μου έλειπε η συνεργασία που είχα με την αδερφή μου στο γήπεδο. Σίγουρα θα χω κάποιον να με στηρίζει, να με καταλαβαίνει και πιστεύω ότι θα με κάνει να παίξω ακόμα καλύτερα.”

Η νεαρή αθλήτρια μας μίλησε για τη φετινή της επιλογή στην καριέρα της, αναφέροντας το εξής: “Η Λευκάδα έχει στήσει ένα καλό ρόστερ τη φετινή χρονιά και το γεγονός ότι θα παίξει και στο Eurocup θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για εμένα και γενικά πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που θα σε προωθήσει.”

Τέλος για τους προσωπικούς της στόχους είπε: “Να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα σε άμυνα και σε επίθεση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που