ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΚΕΡ.ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-0 (video)

Συναπραστικό και ακατάλληλο για καρδιακούς, ήταν το παιχνίδι Πανλευκάδιος – Κεραυνός Θεσπρωτικού, με τους γηπεδούχους, να μένουν με 9 παίχτες, να χάνουν πέναλτυ σοτ 90΄ και τελικά με ένα απευθείας κόρνερ του Τσελάι, στο τελευταίο λεπτό των καυστερήσεων, να παίρνουν τελικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι και παρά τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση, με μεγάλη στιγμή το δοκάρι του Κολοβού, παρόλο αυτά οι φιλοξενούμενοι κράταγαν το “μηδέν”, που ήταν η ουσία για αυτούς.

Στην επανάληψη και στο 51΄ ο Βλάχος έχασε μόνος του πάνω στην γραμμή την ευκαιρία να σκοράρει, αφού η κεφαλιά πέρασε πάνω από το δοκάρι και στο 64΄ ο ίδιος παίχτης άφησε την ομάδα του με δέκα παίχτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το αρχικό μούδιασμα, ο Πανλευκάδιος συνεχίζει να πιέζει για να βάλει το γκολ που θα του δώσει τη νίκη, όμως με τη συμπλήρωση 80 λεπτών, ο Κούσης, θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα με αιτία ότι εκβίασε το πέναλτυ και θα αφήσει την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη με 9 παίχτες και από εκεί και πέρα τα είδα με όλα.

Οι γηπεδούχοι παρότι με 9, έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλή, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχεια…ταμπούρι για τον βαθμό. Φτάνουμε στο 90΄ ο Κολοβός ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα Λέκκο, που αποβάλετια και ο κ. Ρίππης δείχνει το σημείο του πέναλτυ. Στα 11 βήματα στήνει τη μπάλα ο Χασακής, όμως ο Βοιβόντας, που είχε πάρει θέση κάτω από τα γκολποστ κρατάει ανέπαφη την εστία του και το θρίλερ συνεχίζεται.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων ο Πανλευκάδιος έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αλλά η λύτρωση ήρθε από το κόρνερ του Τσελάι, με τη μπάλα να παίρνει παριέργη τροχιά και να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι και μέσα.

Διαιτητής: ΡίππηςΒοηθοί: Πάσχος, Κούτρα

Πανλευκάδιος(Γ.Κατηφόρης): Μπάμπης, Τσελαί, Ρομποτής(61΄ Στεριώτης), Γουριώτης, Βλάχος, Σπανός(61΄ Χασακής), Τριάντος, Μειντάνης(61΄ Φλούδας), Κοκκόλης, Κολοβός, Κούσης

Κερ. Θεσπρωτικού(Αν. Παπαδήμαςωι): Λέκκος, Μπόμπορης Δ., Μαλέσκος, Βοιβόντας, Κούσης, Φέκκας, Μπόμπορης Β., Παλιάτσος, Στούπας, Γεωργαλής, Κιτσαντάς

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί