ΑΟ Καρυάς: Φιλική νίκη επί του ΑΟ Πλαγιάς

Το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Πλαγιάς για Α.Ο Πλαγιάς και Α.Ο Καρυάς  εν’ όψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων  για τη σεζόν 2018-2019  στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

H ομάδα του Άρη Φερεντίνου κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του νεοαποκτηθέντα Σταύρου Καλογερή στο 44’. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες και προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στο πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς και για τις δυο, χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο μπήκαν πιο επιθετικά με αρκετά τρεξίματα στο χώρο. Στο 50’ ο Βενέτης απέκρουσε ωραίο σουτ του Σταμουλάκη Γ., ενώ στο 58’ μια κεφαλιά του Καλογερή πέρασε λίγο άουτ. Στο 64’ ο Καταγής Π. εξουδετέρωσε μια κεφαλιά του Νάτσικα μετά από ωραία σέντρα του Καλογερή, ενώ στο 65’ η Πλαγιά έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά με ένα σουτ του Τριαντακωνσταντή στο 82’ να φεύγει λίγο άουτ και μια κεφαλιά του Μαχαλιώτη να απειλεί την εστία του Βενέτη, με το παιχνίδι να τελειώνει 0-1 υπέρ της Καρυάς σε ένα ματς που και οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και να βγάλουν συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Διαιτητής: ΠΑΤΣΗΣ Ι.

Α.Ο Πλαγιάς (Βασιλειάδης): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΠΑΞΙΝΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ.

Έπαιξαν και οι : ΚΑΤΑΓΗΣ Β., ΚΑΠΟΤΗΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, ΣΚΛΗΒΑΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Π.

Α.Ο Καρυάς (Φερεντίνος):ΒΕΝΕΤΗΣ Γ.,  ΣΟΥΝΔΙΑΣ, GJOLENA, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΘΕΡΑΠΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Σ., ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Έπαιξαν και οι: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Τ., ΠΑΠΠΑΣ, ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΕΝΕΤΗΣ Δ., ΝΑΤΣΙΚΑΣ, ΝΤΟΝΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ Σ.,ΣΑΝΤΑΣ.

 

Επόμενο φιλικό και για τις δυο ομάδες την Τετάρτη 5/9 όπου η Πλαγιά θα αναμετρηθεί με τον Οδυσσέα Νυδριού στο 2ο φιλικό της ενώ ο ΑΟ Καρυάς με τον Πανλευκάδιο.

Πηγή: gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που