Πανλευκάδιος: Φιλική νίκη επί της Φλωριάδα με 2-1

Ο Πανλευκάδιος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, επικρατώντας με 2-1 του ΑΟ Φλωριάδας σε φιλικό ματς στο γήπεδο της Ράχης.

Ο Γιώργος Κατηφόρης παρουσίασε μια ομάδα με διάθεση να πιέσει, να βγει γρήγορα στην επίθεση και να παίζει με κάθετες πάσες, και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται σε μια ανώτερη κατηγορία.

Ο ΑΟ Φλωριάδας στο 9′ πήρε το προβάδισμα. Η άμυνα του Πανλευκάδιου αδράνησε μετά από εκτέλεση φάουλ και ο Λεκάνης με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Γιώργου Γιάννου.

Ο Πανλευκάδιος στο 13’ έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Κούτσικος έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Καρελή, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 59’ ήρθε το 1-2 και ο Πανλευκάδιος έφερε… τούμπα το ματς. Ο Κούτσικος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φλούδας με κεφαλιά από κοντά «έγραψε» το 2-1.

ΑΟ Φλωριάδας (Γιώργος Γιάννος) : Ψαρράς, Ζάχαρης, Γκανάρας, Τσιφλίδης, Κακιώνης, Τσελάς, Φελέκης, Λεκάνης, Τσαγκαλίδης, Ντος Σάντος, Ρομπίνο Ντα Κόστα, Τσαγκαλίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Πανέτας, Παρράς, Παστρωμάς, Κώτσης, Μπίζας, Καραδήμας, Γκαναβίας και Κασελούρης.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης) : Λιάσκος, Παππάς, Χριστοδούλου, Κοκκόλης, Κολοβός, Θεοχάρης, Φλούδας, Κούτσικος, Αργυρός, Γαζής, Καρελής.

Αγωνίστηκαν και οι: Βλάχος, Τουργέλης, Τσιάβος, Παναγιωτόπουλος, Θεριανός, Κατωπόδης, Παναγιώτου Φ., Παπαδόπουλος, Τζώλος και Παναγιώτου Β.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που