Τηλυκράτης: Πήρε Σκούρτη και Γεωργούση

Ο Τηλυκράτης εντελώς αθόρυβα ολοκληρώνει δύο πολύ καλές μεταγραφές αποκτώντας τον Κώστα Σκούρτη (Adnand Shkurtaj στα αλβανικά) και τον Σπύρο Γεωργούση.
Ο Σκούρτη έχει γεννηθεί στα Χανιά,αγωνίζεται στα χαφ και είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Κρητικού Αστέρα, της Δόξας Παχιανών, των ομάδων Κ20 του Πλατανιά και Κ19 του ΑΟ Χανιά τον προηγούμενο χρόνο αγωνίσθηκε στην Λουφτετάρι ομάδα της Superliga της Αλβανίας.

Σκούρτη

Ο Σπύρος Γεωργούσης προέρχεται από την Κ20 του Παναιτωλικού,είναι επιθετικός,παίζει πλάγιος αλλά και σέντερ-φορ.Είναι ιδιαίτερα δυναμικός φορ και τεχνίτης και ήταν βασικός στόχος της ομάδας της Λευκάδας στην μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί